Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 169 Valencia – Deportivo La Coruna

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Valencia’nın son 3 maçı
Cordoba – Valencia: 1-2
Valencia – Real Sociedad: 2-0
Atl.Madrid – Valencia: 1-1

Deportivo’nun son 3 maçı
Deportivo – Celta Vigo: 0-2
Almeria – Deportivo: 0-0
Deportivo – Sevilla: 3-4

TAHMİN: İspanya La Liga’da 27. haftanın açılış mücadelesi.. Bu sezon oynadığı başarılı futbol ile taraftarını memnun etmeyi başaran Valencia 54 puanla 4. sırada yer alıyor. Geçen hafta zorlu Atletico Madrid deplasmanında geriye düşmelerine rağmen 1-1’lik skorla 1 puan almayı başardılar. Savunmadan Mustafi ile orta sahadan Javi Fuego cezalı olduklarından bugün forma giyemeyecek.. 25 puanla 16. sırada bulunan Deportivo ise küme düşmemek için çaba gösteriyor. Ancak son haftalarda kötü performans sergiliyorlar. Son 4 lig maçında sadece 1 puan alabildiler. İlk yarıda oynanan maçı sürpriz bir şekilde 3-0 kaybeden Valencia, bugün taraftarı önünde rövanşı almasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Valencia Kazanır” ve 2.10 oranıyla “Valencia Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Mustafi (D, 22/4) ve Javi Fuego (OS, 25/1) cezalı olduklarından forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise iki hücum oyuncusu Toché (F, 17/2) ve Helder Postiga (F, 12/1) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

Valencia: Diego Alves, Barragán, Orban (Rubén Vezo), Otamendi, Gayà, Enzo Pérez, Parejo, André Gomes, Rodrigo, Piatti, Negredo.

Deportivo: Fabricio; Laure, Lopo, Sidnei, Luisinho; Alex Bergantiños, Celso Borges; José Rodríguez, Lucas Pérez, Fariña; Oriol Riera.

Exit mobile version