Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 477 Porto – Arouca

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Porto’nun içerdeki son 3 maçı
Porto – P.Ferreira: 5-0
Porto – V.Guimaraes: 1-0
Porto – Sporting Lisbon: 3-0

Arouca’nın deplasmandaki son 3 maçı
Estoril – Arouca: 1-0
Braga – Arouca: 2-0
Academica – Arouca: 1-1

TAHMİN: Portekiz liginde 24. hafta mücadelesi..  Bir maç eksiği ile Benfica’nın 7 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Porto bu maçı kazandığı taktirde puan farkını yine 4’e düşürecek. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Basel’i 4-0 mağlup ederek tur atlayan Porto’da doğal olarak keyifler yerinde. En skorer oyuncuları Jackson Martinez sakat olsa da Basel karşısında hiç sıkıntı yaşamadılar.. Ligin mütevazi ekiplerinden Arouca ise 20 puanla 15. sırada yer alıyor. Pedro Emanuel’in öğrencileri özellikle dış sahada çok kötü bir performas sergiliyor. Deplasmanda 1 galibiyeti bulunan Arouca, son 6 dış saha maçında sadece 1 puan alabildi. Konuk ekipte iki savunma oyuncusu cezalı. Ayrıca durumu şüpheli birçok 4 oyuncu var.. İki takım arasında çok net kalite farkı var. Porto’nun gol yemeden farklı bir skor ile kazanması gerekir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Porto Handikap -1” ve 1.45 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:15) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte takımın en skorer ismi Jackson Martinez (F, 24/17), savunma oyuncuları Maicon (D, 20/0) ve Danilo (D, 22/3) ile yedek forvet Adrian Lopez (F, 8/0) sakat olduğu için forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise savunma oyuncuları Conceição (Nelsinho) (D, 17/0) ve Basto (D, 3/0) cezalı. Ayrıca uzun süredir sakat olan Gomes (Nildo Petrolina) kadroda yer almıyor. Balliu (D, 23/0), Pintassilgo (OS, 23/2), Kayembe (F, 7/0) ve Tinoco (D, 7/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.65  3.75  3.00 (2 Gol Handikaplı oranlardır)

 

Exit mobile version