Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 435 Bristol City – Crewe

Salı günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Bristol City’nin son 3 maçı
Crawley – Bristol City: 1-2
Yeovil – Bristol City: 0-3
Bristol City – Gillingham: 0-0

Crewe’in son 3 maçı
Rochdale – Crewe: 4-0
Crewe – Scunthorpe: 2-0
Preston – Crewe: 5-1

TAHMİN: İngiltere Lig 1’de 38. hafta mücadelesi.. 80 puanla liderlik koltuğunda oturan Bristol City, geçen hafta Gillingham ile 0-0 golsüz berabere kalarak 5 maçlık seri galibiyet serisini bozmuş oldu. Ev sahibi ekipte savunmada görev yapan Derrick Williams’ın durumu maç saati netlik kazanacak. Takımda başka sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.. Ligin vasat ekiplerinden biri olan Crewe ise 42 puanla 19. sırada yer alıyor. Hafta sonu bu sütunlarda Preston ile oynadıkları maçı yorumladık ve Crewe’e şans tanımamıştık. Haklı çıktık ve Preston sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrıldı. Benzer bir durumu bu kez Bristol City deplasmanında yaşamalarını bekliyoruz. Ev sahibi ekip taraftarını önünde kazanmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.35 oranıyla “Bristol City Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Bristol City Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmada görev yapan Derrick Williams (D, 36/2) şüpheli.

Konuk ekipte ise as kaleci Ben Garratt (30 maç) ile savunmadan Matt Tootle (D, 15/0) sakat. Ayrıca Ryan Colclough ve Fraser Murdoch şüpheli.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

 

Exit mobile version