Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 430 Atletico Madrid – Real Sociedad

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Atletico Madrid’in içerdeki son 5 maçı
Atl.Madrid – R.Vallecano: 3-1
Atl.Madrid – Real Madrid: 4-0
Atl.Madrid – Almeria: 3-0
Atl.Madrid – Valencia: 1-1
Atl.Madrid – Getafe: 2-0

Real Sociedad’ın deplasmandaki son 5 maçı
Real Madrid – Real Sociedad: 4-1
Almeria – Real Sociedad: 2-2
Valencia – Real Sociedad: 2-0
Getafe – Real Sociedad: 0-1
Malaga – Real Sociedad: 1-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 30. hafta mücadelesi.. Valencia’nın puan kaybı ile 62 puanla 3. sıraya yerleşen Atletico Madrid bu sezon iç sahada sadece 2 kez puan kaybı yaşadı ve hiç yenilmedi. Savunmanın sağında görev yapan Juanfran cezalı. Ayrıca Mandzukic, Moya, Godin ve Raul Garcia sakat. Ancak Madrid ekibinde kadro heniş olduğu için sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyoruz.. 37 puanla 10. sırada bulunan Real Sociedad ise iki stoper Inigo Martinez ve Ansotegi cezalı. Ayrıca takımın en çok gol atan oyuncusu Vela’nın oynama ihtimali zor görünüyor. Bu sezon deplasman maçlarında sadece 1 galibiyet alabilen Real Sociedad’ın zorlu Atletico Madriddeplasmanında sağ çıkması zor görünüyor. Arda Turan ve arkadaşları bizi üzmeyecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.30 oranıyla “Atletico Madrid Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Atletico Madrid Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmanın sağında görev yapan Juanfran (D, 27/0) cezalı. Ayrıca Mandzukic (F, 24/12), Moya (Kaleci, 27 maç), Godin (D, 28/3) ve Raul Garcia (OS, 24/4) sakat.

Konuk ekipte ise iki stoper Inigo Martinez (D, 27/3) ve Ansotegi (D, 18/0) cezalı. Ayrıca De la Bella (D, 17 maç) sakat. Hücum oyuncusu Vela (F, 21/7) şüpheli.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

ATLETICO MADRID: Oblak; Gámez, Miranda, Gimenez, Siqueira; Koke, Mario Suárez, Gabi, Arda Turan; Griezmann, Fernando Torres.

REAL SOCIEDAD: Rulli; Zaldúa, Elustondo, Mikel González, Yuri; Pardo, Granero, Xabi Prieto, Canales, Castro; Agirretxe.

 

Exit mobile version