İddaa Tahmin: 660 Atletico MG – Santa Fe

Atletico MG02

Perşembe günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Atletico MG’nin gruptaki maçları
Colo Colo – Atl Mineiro: 2-0
Atl Mineiro – Atlas: 0-1
Santa Fe – Atl Mineiro: 0-1

Santa Fe’nin gruptaki maçları
Atlas – Santa Fe: 0-1
Santa Fe – Colo Colo: 3-1
Santa Fe – Atl Mineiro: 0-1

TAHMİN: Copa Libertadores’te 2. Tur 1. Grup mücadelesi.. İlk iki maçını kaybeden Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro üçüncü mçaında bugün rakibi Santa Fe’yi deplasmanda 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı. İlk iki umutlarının devam etmesi için bugün yine 3 puan almaları şart.. Kolombiya ekibi Santa Fe’nin ise 3 maçta 6 puanı bulunuyor. Wilson Gutierrez’in öğrencileri puan farkını korumak adına 1 puan hedefiyle sahada olacak. Bu da katu savunma anlamına geliyor. Atletico MG kiliti açmakta zorlanabilir ancak tarfatarının desteği ile bir şekilde 3 puana uzanmasını bilecektir. “1” ve “ALT” tercihleri ideal duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Atletico MG Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (03:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MUHTEMEL 11’LER

ATLETICO MINEIRO: Victor; Marcos Rocha, Leonardo Silva, Jémerson, Douglas Santos; Leandro Donizete, Rafael Carioca, Dátolo, Luan; Pratto, Carlos.

SANTA FE: Castellanos; Anchico, Mina, Meza, Villarraga; Roa, Torres, Arias, Pérez; Páez, Morelo.

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: