Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 562 Malmö – Hammarby

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Malmö’nün ligdeki 3 maçı
Sundsvall – Malmö: 1-4
Malmö – AIK: 0-0
Göteborg – Malmö: 0-1

Hammarby’nin ligdeki 3 maçı
Hammarby – Hacken: 2-0
Elfsborg – Hammarby: 1-1
Hammarby – Djurgarden: 2-1

TAHMİN: İsveç liginde 4. hafta mücadelesi.. Geçen senenin şampiyonu olan Malmö yeni sezona 3 maçta 7 puana alarak girdi. Sundsvall karşısında rahat galip gelen Mavi-beyazlı ekip, zorlu AIK ve Göteborg maçlarından 4 puan çıkarmasını bildi. Savunmadan Erik Johansson ile sezon başından beri sakat olan Kroon ve Molins kadroda yer almıyor.. Ligin yeni ekibi Hammarby ise beklentilerin üzerinde bir başarı sağlarak 3 maçta 7 puan almasını bildi. İç sahada iki maçını da kazanan Yeşil-beyazlılar, Elfsborg deplasmanında da 1-1’lik beraberlikle dönerek henüz yenilgi yüzü görmediler. Tecrübeli oyuncu Kennedy Bakırcıoğlu liderliğinde özellikle iç saha maçlarında rakiplerine kök söktüreceklerdir. Ancak bugün zorlu Malmö deplasmanında kendilerine şans vermiyoruz.. Age Hareide’nin öğrencileri taraftarı önünde 3 puanı hanesine yazdırmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.35 oranıyla “Malmö Kazanır” ve 2.05 oranıyla “Malmö Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:05) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Erik Johansson (D, 3/0) ile sezon başından beri sakat olan Kroon ve Molins kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

MALMÖ: Olsen; Tinnerholm, Bengtsson, Helander, Yotun; Erdal Rakip, Lewicki, Eikrem, Sana; Berget, Rosenberg.

HAMMARBY: Hopf; Solheim, Saetra, Saevarsson, Batan, Torsteinbö, Israelsson, Besara, Persson, Kennedy Bakırcıoğlu, Hallenius.

 

Exit mobile version