İddaa Tahmin: 436 Cruzeiro – Univ. De Sucre

Cruzeiro02

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Cruzeiro’nun gruptaki maçları
Univ Sucre – Cruzeiro: 0-0
Cruzeiro – Huracán: 0-0
Mineros – Cruzeiro: 0-2
Cruzeiro – Mineros: 3-0
Huracán – Cruzeiro: 3-1

Univ Sucre’nin gruptaki maçları
Huracán – Mineros: 2-2
Mineros – Univ Sucre: 0-1
Mineros – Cruzeiro: 0-2
Huracán – Univ Sucre: 1-1
Univ Sucre – Mineros: 2-0

TAHMİN: Copa Libertadores 2. Tur 3. Grup mücadelesi.. Grupta son maçlar oynanıyor. Brezilya ekibi Cruzeiro 8 puanla ikinci, Bolivya temsilcisi Club Universitario Sucre ise 9 puanla lider durumda. Üçüncü sırada yer alan Huracan’ın ise 7 puanı bulunuyor. Huracan iddiası kalmayan Mineros ile oynayacağından Cruzeiro’ya beraberlik bile yetmeyebilir!.. Brezilya ekibi için kazanıp lider olarak çıkmak dışında alternatif bulunmuyor. Bolivya ekibi Club Universitario Sucre sağlam savunması ile ön plana çıktı. Oynadığı 5 maçta sadece 1 gol yediler! Attıkları gol sayısı ise 4.. Bu maçta alacakları 1 puan gruptan çıkmak için yeterli olduğundan sadece savunmayı düşünüp oynayacaklardır. Cruzeiro kiliti açmakta zorlanabilir ancak bir şekilde galibiyeti getirecek golleri bulacaktır. Müthiş taraftar desteği ile hata yapacaklarını düşünmüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Cruzeiro Handikap -1” ve 1.50 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (02:30) TRT Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

CRUZEIRO: Fabio; Mayke, Léo, Manoel, Mena; Willians, Henrique, De Arrascaeta, Alisson; Willian, Henrique Dourado.

UNIVERSITÁRIO DE SUCRE: Olivares; Cuéllar, Fillipetto, Silvestre, Flores; Ribera, Ballivián, De la Cuesta, Saucedo; Castro, Suárez.

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: