İddaa Tahmin: 463 Real Madrid – Atletico Madrid

Ronaldo-Arda

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan Şampiyonlar Ligi tahminleri ile sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Aralarındaki son 7 maç
Real Madrid – Atletico Madrid: 1-1
Atletico Madrid – Real Madrid: 1-0
Real Madrid – Atletico Madrid: 1-2
Atletico Madrid – Real Madrid: 2-0
Real Madrid – Atletico Madrid: 2-2
Atletico Madrid – Real Madrid: 4-0
Atletico Madrid – Real Madrid: 0-0

TAHMİN: Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş ücadelesi.. Devler Ligi’nde yine Madrid derbisi heyecanı yaşayacağız. İlk karşılaşma 0-0 golsüz beraberlikle sona ermişti. İlk yarıda Real Madrid daha baskılı oynarken, ikinci yarı daha dengeli bir karşılaşma oldu. Uzun yıllar Real Madrid’e karşı galibiyeti bulunmayan Atletico Madrid, teknik direktörlüğe Diego Simeone gelmesi sonrası bu seriyi bozdu ve lehine çevirmeye başladı. Aralarındaki son 7 maçta Arda Turan ve arkadaşlarının ezeli rakiplerine karşı mağlubiyeti bulunmuyor.. Diego Simeone yine savunma güvenliğini ön planda tutup, ilk olarak rakibe açık alan vermemek için çaba verecek.. Real Madrid ise ezeli rakibine karşı şeytanın bacağını kırmak istiyor. Ancak takımda kritik eksikler olması taraftarı endişelendiriyor. Sakatlığı bulunan Gareth Bale, Karim Benzema ve Luka Modric dışında savunmanın solunda görev yapan Marcelo cezalı.. İçerde oynamanın avantajıyla Real Madrid baskılı oynayacaktır ancak kolay pozisyon üretmekte sıkıntı yaşacaklarını düşünüyoruz. 0-0’ın rövanşında ALT ve İlk Yarı 0 seçimi mantıklı duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.10 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte solbek Marcelo (D, 29/0) cezalı. Sakatlığı bulunan Gareth Bale (OS, 28/13), Luka Modric (OS, 16/1) ve Karim Benzema (F, 28/15) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise orta sahadan Mario Suarez (OS, 19/1) cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.60  3.30  3.60 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

REAL MADRID: Casillas; Pepe, Ramos, Varane, Coentrao;  Kroos, Illarra, Isco; James, Cristiano Ronaldo, Chicharito.

ATLETICO MADRID: Oblak; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Koke, Tiago, Gabi, Arda Turan; Mandzukic, Griezmann.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİspanyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: