Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 473 San Lorenzo – Danubio

Çarşamba günü banko İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

San Lorenzo’nun gruptaki maçları
Danubio – San Lorenzo: 1-2
San Lorenzo – Corinthians: 0-1
Sao Paulo – San Lorenzo: 0-1
San Lorenzo – Sao Paulo: 1-0
Corinthians – San Lorenzo: 0-0

Danubio’nun gruptaki maçları
Danubio – San Lorenzo: 1-2
Sao Paulo – Danubio: 4-0
Danubio – Corinthians: 1-2
Corinthians – Danubio: 4-0
Danubio – Sao Paulo: 1-2

TAHMİN: Copa Libertadores 2. Tur 2. Grup mücadelesi.. Grupta son maçlar oynanıyor. 7 puanla 3. sırada bulunan Arjantin temsilcisi San Lorenzo, ilk iki için kesin kazanması gereken bir maça çıkıyor. Galip gelip, Brezilya’da oynanacak Sao Paulo – Corinthians maçında ev sahibi ekibin puan kaybını bekleyecekler. Sao Paulo – Corinthians maçı berabere biterse bu kez averaj hesabı devreye gidecek. San Lorenzo bu sebeple bu karşılaşmada sadece 3 puan değil, aynı zamanda averajını düzeltmek için fark kovalayacak.. Uruguay ekibi Danubio grupta SIFIR puanda olduğu için herhangi bir iddiası bulunmuyor. Daha önce oynadıkları iki deplasman maçını da 4-0 kaybettiler.. Bugün de benzer bir skor görebiliriz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “San Lorenzo Handikap -1” ve 1.40 oranıyla “İlk Yarı 1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (04:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

SAN LORENZO: Sebastián Torrico; Julio Buffarini, Matías Caruzzo, Mario Yepes, Emmanuel Mas; Juan Mercier, Néstor Ortigoza; Héctor Villalba, Leandro Romagnoli; Martín Cauteruccio, Mauro Matos.

DANUBIO: Franco Torgnascioli; Cristian González, Joaquín Pereyra, Federico Ricca, Fabricio Formiliano; Jorge Graví, Ignacio González, Hamilton Pereira, Leandro Sosa; Bruno Fornaroli, Matías Castro.

 

Exit mobile version