İddaa Tahmin: 328 Rapid Wien – Admira Wacker

Rapid Wien01

Cumartesi günü banko İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumları ve analizlerinde uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Rapid Wien’in içerdeki son 3 maçı
Rapid Wien – SV Grödig: 4-0
Rapid Wien – Wolfsberger: 4-1
Rapid Wien – Salzburg: 3-3

Admira Wacker’in deplasmandaki son 3 maçı
Wiener Neustadt – A.Wacker: 0-0
Sturm Graz – A.Wacker: 3-1
Wolfsberger – A.Wacker: 2-0

TAHMİN: Avusturya Bundesliga’da 30. hafta mücadelesi.. Lider Salzburg’un 6 puan gerisinde ikincilik koltuğunda oturan Rapid Wien, son 13 maçında sadece 1 kez mağlup oldu. Ligin ikinci yarısında özellikle iç sahada etkili maçlar çıkartan Zoran Barisic’in öğrencileri son haftaya kadar şampiyonluğu zorlayacaktır. Schaub ve M.Hofmann sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.. 23 puanla küme düşmemek için uğraş veren Admira Wacker ise formsuz bir süreçten geçiyor. Takım 10 maçtır galip gelemiyor!.. Saha ve seyirci avantajına sahip olan Rapid Wien’in hata yapacağını düşünmüyoruz.. 26 maçta 20 gol atan Sloven forvet Robert Beric bizleri üzmeyecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.32 oranıyla “Rapid Wien Kazanır” ve 1.85 oranıyla “Rapid Wien Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Schaub (OS, 25/3) ve M.Hofmann (D, 20/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Vastic (F, 5/0) ile uzun süredir sakat olan Toth (OS, 8/0) ve Sax (F, 2/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca yedek kaleci Kuttin (8 maç) şüpheli.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Rapid Wien: Novota – Pavelic, Sonnleitner, Dibon, Schrammel – Behrendt, Schwab – Schobesberger, S. Hofmann (Alar), F. Kainz – Beric.

Admira Wacker: Siebenhandl – Zwierschitz, Wostry (Schösswendter), Katzer, Ebner – Windbichler – Bajrami, R. Schicker, Kerschbaumer, Grozurek – Ouedraogo.

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: