İddaa Tahmin: 429 Bayern Münih – B.Dortmund

Bayern04

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Aralarındaki son 8 maç
Dortmund – Bayern Münih: 1-2
Dortmund – Bayern Münih: 4-2
Dortmund – Bayern Münih: 0-3
Bayern Münih – B.Dortmund: 0-3
Dortmund – Bayern Münih: 0-2 (Uzatmalarda)
Dortmund – Bayern Münih: 2-0
Bayern Münih – B.Dortmund: 2-1
Dortmund – Bayern Münih: 0-1

TAHMİN: Almanya Kupası Yarı Final mücadelesi.. Kupada tek maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor.. Bayern Münih geçen hafta takipçisi Wolfsburg’un deplasmanda Mönchengladbach’a 1-0 yenilmesinin ardından bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Böylecek Bavyera ekibi Bundesliga’da art arda 3, toplamda ise 25. kez şampiyon oldu. Josep Guardiola’nın hedefinde şimdi iki kupa daha var; Şampiyonlar Ligi ve Almanya Kupası.. Takımın en skorer oyuncusu Robben’in sakatlığı geçti ve yıldız oyuncu maç kadrosunda dahil edildi. Alaba, Badstuber ve Ribery ise sakat.. 39 puanla 8. sırada yer alan Dortmund ise berbat geçirdiği ilk devreye nazaran ikinci devre daha iyi sonuçlar alarak toparladı. Şimdi taraftarına en azından bir kupa hediye etmek için çaba gösterecekler. Ancak sarı-siyahlı ekipte eksik listesi yine kabarık.. Keyifli ve tempolu geçmesini beklediğimiz mücadelede Bayern Münih’i finale daha yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:30) NTV Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Alaba (D, 19/2), Badstuber (D, 10/0) ve Ribery (OS, 15/5) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise kaleci Weidenfeller (24 maç), İmmobile (F, 20/3), Nuri Şahin (OS, 7/1), Piszczek (D, 20/0) ve Kirch (D, 6/0) forma giyemeyecek. Ayrıca İlkay Gündogan (OS, 19/3) ve Kehl (OS, 17/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.35  4.00  5.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Bayern Münih: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Juan Bernat – Xabi Alonso – Lahm, Thiago – M. Götze – T. Müller, Lewandowski.

Borussia Dortmund: Langerak – Durm, Sokratis, Hummels, Schmelzer – S. Bender, İlkay Gündogan – Blaszczykowski, Kagawa, Reus – Aubameyang.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: