Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 549 Villarreal – Atletico Madrid

Çarşamba günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 4 maç
Villarreal – Atletico Madrid: 0-1
Villarreal – Atletico Madrid: 1-1
Atletico Madrid – Villarreal: 1-0
Atletico Madrid – Villarreal: 0-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 34. hafta mücadelesi.. Sıkıntılı ve formsuz bir dönemden geçen Villarreal 7 haftadır galip gelemiyor. Buna rağmen altıncılık koltuğunda rahat olan ‘Sarı Denizaltılar’ın en büyük sorunu kuşkusuz eksik listesinin kabarık olması. Ofansif oyuncuların sakat olması nedeniyle gol sıkıntı çeken Marcelino’nun öğrencileri oynadığı bu 7 maçta sadece 1 gol atabildi!.. 72 puanla 3. sırada yer alan Atletico Madrid ise son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak taraftarını sevindirdi. Arda Turan ve arkadaşları kalan 5 maçlarını hatasız tamamlayıp ikinci sırada bulunan Real Madrid’in puan kayıplarını bekleyecek.. Formsuz ve eksik rakipleri önünde Diego Simeone’nin öğrencilerine açılan oran oldukça cazip.. Önce ALT, sonra 2 tercihi kuponlarda değerlendirilebilir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.20 oranıyla “Atletico Madrid Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (23:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Jonathan Dos Santos (OS, 26/2) cezalı. Luciano Vietto (F, 29/12), Denis Cheryshev (OS, 26/4), Ikechukwu Uche (F, 23/6), Mateo Musacchio (D, 14/3), Bruno Soriano (OS, 21/2) ve Adrian Marin (D, 4/0) sakat. Ayrıca Giovani Dos Santos (F, 38/6) şüpheli.

Konuk ekipte ise statü gereği Cani (OS, 4/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.70  3.20  1.95 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MUHTEMEL 11’LER

Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar, Eric Bailly, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Manu Trigueros, Pina, Joel Campbell, Moi Gómez, Luciano Vietto, Gerard Moreno.

Atlético Madrid: Oblak; Juanfran, Miranda, Godín, Gámez; Arda Turan, Tiago (Mario), Gabi, Koke; Griezmann, Mandzukic,

 

Exit mobile version