İddaa Tahmin: 519 Tigres UANL – Emelec

Tigres01

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Tigres’in içerdeki maçları (Libertadores)
Tigres – Juan Aurich: 3-0
Tigres – San Jose: 4-0
Tigres – River Plate: 2-2

Emelec’in deplasman maçları (Libertadores)
Univ. De Chile – Emelec: 0-1
Internacional – Emelec: 3-2
Strongest – Emelec: 1-0
Atl Nacional – Emelec: 1-0

TAHMİN: Libertadores Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesi.. Ekvador’da oynanan ilk karşılaşmayı ev sahibi Emelec 1-0 kazanmıştı. Yüksek rakım avantajı nedeniyle Emelec iç saha maçlarında iyi sonuçlar alıyor ancak deplasman karşılaşmalarında terazi tam tersine dönüyor. Meksik temsilcisi Tigres iç sahada baskılı ve iyi oynayan bir ekip. Müthiş taraftar desteği ile kazanıp yarı finale bilet almak istiyorlar. Bunu da başaracak güçteler.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Tigres UANL Kazanır” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (04:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

MUHTEMEL 11’LER

TIGRES: Nahuel Guzmán – Israel Jiménez, Hugo Ayala, José Rivas, Jorge Torres – Egidio Arévalo – Jesús Dueñas, Guido Pizarro, Gerardo Lugo – Joffre Guerrón, Rafael Sobis.

EMELEC: Esteban Dreer – John Narváez, Jorge Guagua, Gabriel Achilier, Oscar Bagüí – Osbaldo Lastra, Fernando Gaibor, Luis Escalada, Marcos Mondaini – Miller Bolaños, Emmanuel Herrera.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: