İddaa Tahmin: 545 Internacional – Santa Fe

Internacional01

Çarşamba günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Internacional’in içerdeki maçları (Libertadores Kupası)
Internacional – Univ. De Chile: 3-1
Internacional – Emelec: 3-2
Internacional – Strongest: 1-0
Internacional – Atl Mineiro: 3-1

Santa Fe’nin deplasmandaki maçları (Libertadores Kupası)
Atlas – Santa Fe: 0-1
Atl Mineiro – Santa Fe: 2-0
Colo Colo – Santa Fe: 0-3
Estudiantes – Santa Fe: 2-1

TAHMİN: Libertadores Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesi.. Kolombiya’da oynanan ilk karşılaşmayı ev sahibi Santa Fe son dakikada bulduğu golle 1-0 kazanmıştı. Internacional savunma ağırlıklı futbol ortaya koyup maçı beraberlikle noktalamak istedi ancak son dakikada gelen gol biraz moralleri bozdu. Brezilya ekibi iç sahada bambaşka oynayan bir takım. Libertadores Kupası’nda öndeki turlarda oynadığı iç saha maçlarının hepsini kazanmasını bildi. Müthiş taraftarının da desteği ile kazanmaya yakın görünüyorlar. Santa Fe sıkı kapanacaktır ancak 90 dakika sonunda ev sahibi Internacional’in gülen taraf olacağını düşünüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.62 oranıyla “Internacional Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (01:30) TRT Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

MUHTEMEL 11’LER

Internacional: Alisson; William, Ernando, Juan, Geferson; Rodrigo Dourado, Charles Aránguiz, Eduardo Sasha, Andrés D’Alessandro, Valdivia; Lisandro López (Nilmar).

Santa Fe: Leandro Castellanos; Yulián Anchico, Yerry Mina, Francisco Meza, Dayron Mosquera; Juan Daniel Roa, Daniel Torres, Luis Manuel Seijas, Omar Pérez; Luis Páez, Wilson Morelo.

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: