İddaa Tahmin: 105 HJK Helsinki – Kuopion

HJK01

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

HJK Helsinki’nin içerdeki son 4 maçı
HJK Helsinki – Jaro: 3-0
HJK Helsinki – VPS: 1-0
HJK Helsinki – Mariehamn: 1-0
HJK Helsinki – Inter Turku: 2-0

Kuopion’un deplasmandaki son 4 maçı
Mariehamn – KuPS Kuopio: 1-1
SJK – KuPS Kuopio: 5-0
Rops – KuPS Kuopio: 1-0
HIFK – KuPS Kuopio: 1-1

TAHMİN: Finlandiya ligini senelerdir tek başına domine eden HJK Helsinki, geçen hafta SJK Seinajoki’yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı. Liderlik koltuğunda oturan Mika Lehkosuo’nun öğrencileri iç sahada oynadığı son 5 maçını gol yemeden kazanmasını bildi.. Orta sahadan Markus Heikkinen ile savunmadan Gideon Baah kadroda yer almıyor.. Ligin vasat ekiplerinden biri olan Kuopion (KuPS) ise lige iyi başlamasına rağmen devamını getiremedi. Sarı-siyahlı ekip son 5 maçında sadece 2 puan alabildi. Orta sahadan Petteri Pennanen ile hücum oyuncusu Joachim Osvold bugün forma giyemeyecek.. Gerek kadro kalitesi, gerekse iç saha avantajıyla HJK Helsinki maçın net favorisi.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.95 oranıyla “HJK Helsinki Handikap -1” ve 1.55 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Markus Heikkinen (OS, 5/0) ve Gideon Baah (D, 5/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sezon başından beri sakat olan Juha Hakola ve Ilmari Niskanen dışında Joachim Osvold (F, 6/0) ve Petteri Pennanen (OS, 9/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

 

Kategoriler: FeaturedFinlandiyaİddaa Tahminleri

Etiketler: