İddaa Tahmin: 218 Arsenal – Aston Villa

Arsenal05

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 3 maç
Aston Villa – Arsenal: 1-2
Aston Villa – Arsenal: 0-3
Arsenal – Aston Villa: 5-0

TAHMİN: İngiltere FA Cup Final mücadelesi.. Premier Lig’i Chelsea ve M.City’nin arkasında 75 puanla 3. sırada tamamlayan Arsenal Şampiyonlar Ligi biletini almayı hak etti. Arsene Wenger’in öğrencileri sezonu kupasız kapatmamak adına bugün tüm motivasyonu ile sahada olacak. Sakatlığı süren Welbeck dışında eksik oyuncu bulunmuyor.. Küme düşme potasının hemen üzerinde ligi bitiren Aston Villa ise FA Cup’taki tüm maçlarını evinde oynamanın avantajını kullanarak adını finale yazdırmasını bildi. Ancak Arsenal karşısında işleri hiç kolay olmayacakr. Bu sezon oynanan iki karşılaşmayı Arsenal 3-0 ve 5-0 kazandı. Mesut özil ve arkadaşları kupa yakın görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.52 oranıyla “Arsenal Kazanır” ve 2.45 oranıyla “Arsenal Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:30) TRT Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Arsenal’de sakatlığı süren Welbeck (F, 25/4) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise savunmadan Clark (D, 25/1) forma giyemeyecek. Ayrıca Okore (D, 23/1), Given (Kaleci, 3 maç) ve Richardson (OS, 22/0)şüpheli.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Arsenal (4-2-3-1): Szczesny; Bellerin, Koscielny, Mertesacker, Monreal; Coquelin, Cazorla; Mesut Özil, Ramsey, Sanchez; Giroud.

Aston Villa (4-3-1-2): Guzan; Bacuna, Vlaar, Baker, Richardson; Delph, Westwood, Cleverly; NGrealish; Benteke, Agbonlahor.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: