Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 289 Motherwell – Glasgow Rangers

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

İlk Maç Sonucu
Glasgow Rangers – Motherwell: 1-3

TAHMİN: İskoçya Championship Play-Off rövanş mücadelesi.. Glasgow’da oynanan ilk maçı sürpriz bir şekilde Motherwell 3-1 galip gelerek rvanş maçı için avantaj yakaladı. Glasgow Rangers’ın Premier Lig’e çıkabilmesi için bu deplasmanda en az 3 gol bulması gerekiyor. İlk maçta baskılı oynadılar ancak gol yollarında becerikli olamayınca kontrataklarda rakiplerine boyun eğdiler.. Motherwell yine aynı taktikle sahada olacaktır. Glasgow Rangers her türlü riski alacağından yine gollü bir maç olması muhtemel görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Iain Vigurs (OS, 11/2) ve Craig Reid (D, 20/0) kadroda yer almıyor. Stephen Pearson ve Steven Hammell şüpheli.

Konuk ekipte ise Darren Mcgregor (D, 35/4) cezalı. Ayrıca sakatlığı süren savunma oyuncusu Seb Faure (D, 5/0) yine forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.90  3.20  2.80 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

Motherwell: Long; Ramsden, O’Brien, McManus, Hammell; Grant, Law, Lasley, Johnson; Erwin, McDonald.

Rangers: Bell; Foster, Smith, McCulloch, Zaliukas, Wallace; Vuckic, Murdoch, Shiels, Law; Miller.

 

Exit mobile version