İddaa Tahmin: 308 Malmö – Atvidaberg

Malmo02

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Malmö – Atvidaberg: 3-1
Malmö – Atvidaberg: 2-1
Malmö – Atvidaberg: 4-0
Malmö – Atvidaberg: 3-0

TAHMİN: İsveç liginde 11. hafta mücadelesi.. Son iki yılın şampiyonu Malmö, 3 maçta sadece 1 puan toplayınca 5. sıraya kadar geriledi. Lider Göteborg ile puan farkını eritmek adına artık hataya tahammüleri yok. Bugn taraftarı önünde mutlak 3 puan için sahada olacaklar. Orta sahadan Oscar Lewicki cezalı olduğu için bugün takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.. Geçen yılı 8. sırada tamamlayan Atvidaberg ise yeni sezona çok kötü başladı. 10 maçta sadece 4 puan toplayabildler!. Diğer dikkat çeken istatistik ise 10 maçta sadece 2 karşılaşmanın ALT sonuçlanması.. 3 puanı çok özleyen ve üst sıralara tırmanmak hedefinde olan Malmö’den galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Malmö Handikap -1” ve 2.35 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Oscar Lewicki (OS, 10/2) cezalı. Pawel Cibicki (OS, 5/2) ve Rasmus Bengtsson (D, 7/0) sakat. Kaleci Robin Olsen şüpheli.

Konuk ekipte ise Pontus Nordenberg (D, 8/0) cezalı. Ayrıca sezon başından beri sakat olan David Lundgren, Bruno Marinho ve Petter Gustafsson yine yok.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

MALMÖ: Olsen; Tinnerholm – Johansson – Helander – Yotún; Kroon – Adu – Eikrem – Sana; Rosenberg – Berget.

ATVIDABERGS: Henrik ”Fimpen” Gustavsson; Lorentszon – Hallingström – da Silva – Nordenberg; Christensen – Ahmed – Albornoz – Bergström; Sköld – Owoeri.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: