İddaa Tahmin: 209 Uruguay – Jamaika

Uruguay03

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Uruguay’ın son 3 maçı
Şili – Uruguay: 1-2
Fas – Uruguay: 0-1
Uruguay – Guatemala: 5-1

Jamaika’nın son 3 maçı
Jamaika – Trinidad & Tobago: 0-0
Jamaika – Venezüela: 2-1
Jamaika – Küba: 3-0

TAHMİN: Copa America B Grubu mücadelesi.. Bu sezon Şili’de düzenlenen Copa America’yı son olarak Uruguay kazanmıştı. Fernando Muslera’nın formasını giydiği Uruguay’da Barcelona’nın yıldız golcüsü Luis Suarez cezasının devam etmesi nedeniyle forma giyemeyecek.. Dışarıdan davetiye ile turnuvaya dahil olan Jamaika ise kadro kalitesi olarak alt sınıf bir ülke. Arjantin ve Paraguay’ın da yer aldığı grupta kendilerine kimse şans tanmıyor.. Son şampiyon ünvanı ile sahaya çıkacak olan Uruguay’ın kazanması normal sonuç olacaktır. Edinson Cavani ve arkadaşları taraftarını üzmeyecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.30 oranıyla “Uruguay Kazanır” ve 1.85 oranıyla “Uruguay Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (22:00) Tivibu Spor,  www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Uruguay’da Luis Suarez cezasının devam etmesi nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

URUGUAY: Fernando Muslera; Maximiliano Pereira, Diego Godín, José María Giménez, Alvaro Pereira; Carlos Sánchez, Egidio Arévalo Ríos, Cristian Rodríguez, Nicolás Lodeiro; Diego Rolán, Edinson Cavani.

JAMAICA: Kerr Duwayne; Jermaine Taylor, Adrián Mariappa, Westley Morgan, Hughan Gray; Rodolph Austin, Je-Vaughn Watson, Garath McClary, Giles Barnes; Lance Lorenzo Laing, Darren Mattocks.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: