İddaa Tahmin: 513 Paraguay – Jamaika

Paraguay01

Salı günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Paraguay’ın Gruptaki İlk Maçı
Arjantin – Paraguay: 2-2

Jamaika’nın Gruptaki İlk Maçı
Uruguay – Jamaica: 1-0

TAHMİN: Copa America B Grubu mücadelesi.. İlk maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen Arjantin karşısında 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılan Paraguay, ilk iki şansını devam ettirebilmek adına bugün mutlak 3 puan için oynayacak. Lucas Barrios’un son dakika golü ile 1 puanı kapan Ramon Angel Diaz’ın öğrencileri, grubun en zayıf halkası olan Jamaika önünde favorimiz.. Dışarıdan davetiye ile turnuvaya dahil olan Jamaika ise kadro kalitesi olarak alt sınıf bir ülke. Arjantin, Uruguay ve Paraguay’ın yer aldığı grupta kendilerine kimse şans tanımıyor.. Rakibinden daha kaliteli kadrosu ile Paraguay 3 puanı almasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Paraguay Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (00:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Paraguay’da Gustavo Gómez (D, 10/2), Hernán Pérez (OS, 23/1), Jonathan Fabbro (OS, 11/3), Cristian Riveros (OS, 90/15), Marcelo Estigarribia (OS, 33/1) ve Óscar Cardozo (F, 49/9) kadroda yer almıyor.

Jamaika’da ise Demar Phillips (D, 66/12), Alvas Powell (D, 18/0), Dane Richards (OS, 47/10), Michael Seaton (F, 12/2) ve Jermaine Anderson (F, 12/2) kadroda bulunmuyor.

İddaa oranları
1.55  3.30  4.00 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

MUHTEMEL 11’LER

PARAGUAY: Antony Silva – Marcos Cáceres, Paulo Da Silva, Pablo Aguilar, Miguel Samudio – Edgar Benítez, Víctor Caceres, Néstor Ortigoza, Derlis González – Nelson Haedo Valdez, Roque Santa Cruz (Lucas Barrios).

JAMAIKA: Duwayne Kerr – Michael Hector, Wes Morgan, Kemar Lawrence, Adrian Mariappa – Rudolph Austin, Joel McAnuff, Garath McCleary, Lance Laing – Giles Barnes, Darren Mattocks (Deshorn Brown).

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: