İddaa Tahmin: 561 Brezilya – Kolombiya

Brezilya04

Çarşamba günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Brezilya’nın grupta oynadığı ilk maç
Brezilya – Peru: 2-1

Kolombiya’nın grupta oynadığı ilk maç
Kolombiya – Venezuela: 0-1

TAHMİN: Şili’de düzenlenen Copa America’da C Grubu mücadelesi.. İlk maçında Peru’yu son dakika golü ile 2-1 mağlup eden Brezilya, yıldız oyuncusu Neymar’ın üstün gayreti ile 3 puanı almasını bildi. Sambacılar son Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yarattığı için bu turnuvaya ekstra önem gösteriyor.. İlk maçında Venezuela’ya 1-0 mağlup olarak herkesi şaşırtan Kolombiya ise oynadığı futbolla taraftarını hiç memnun edemedi. Dünya Kupası’ndaki pozitif görüntüsünden çok uzaktaydılar. İlk maçta sıfır puan çektiklerinden bu karşılaşmada puan almaları şart. Aksi durumda gruptan çıkmaları imkansız hale gelir. Beklentilerin aksine gollü bir maç olası duruyor. Kolombiya’nın puana ihtiyacı olduğundan maç içersinde riske gireceklerdir. Bu da formda olan Brezilya’nin ekmeğine yağ sürer.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.10 oranıyla “Brezilya Kazanır” ve 2.10 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (03:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.80  3.00  3.20 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MUHTEMEL 11’LER

BREZİLYA: Jefferson; Daniel Alves, Miranda, David Luiz, Filipe Luis; Fernandinho, Elías, Fred (Everton Ribeiro); Willian, Neymar, Roberto Firmino.

KOLOMBİYA: David Ospina: Juan Guillermo Cuadrado (Santiago Arias), Jeisson Murillo, Cristian Zapata, Camilo Zuniga (Darwin Andrade); Edwin Valencia, Carlos Sánchez; Victor Ibarbo, James Rodríguez; Radamel Falcao, Jackson Martínez.

 

Kategoriler: BrezilyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: