İddaa Tahmin: 215 Rovaniemi – Ilves

RoPS01

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 5 maç
Ilves – RoPS: 0-1
Ilves – RoPS: 1-2
Ilves – RoPS: 0-3

TAHMİN: Finlandiya liginde 14. hafta mücadelesi.. Sezona çok kötü başalayarak ilk 3 maçında SIFIR puan çeken Rovaniemi (RoPS), sonraki haftalarda toparlayarak harika maçlar çkarttı. Son 10 maçlık periyotta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar.. Ligin yeni ekibi Ilves Tampere ise 11 puanla 10. sırada yer alıyor. İç sahada iyi sonuçlar alıyorlar ancak deplasman maçlarında çok etkisizler. 7 dış saha maçının 6’sını kaybettiler. Bu yenildikleri maçların 5’i handikaplı oldu!.. HJK Helsinki’nin arkasında ikinci sırada yer alan RoPS’tan 3 puan almalarını bekliyoruz. Bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Aleksandr Kokko (12 maç, 6 gol) bizi üzmeyecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Rovaniemi Kazanır” ve 2.50 oranıyla “Rovaniemi Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte uzun süredir sakat olan kaleci Chencinski (1 maç) ile sol kanat oyuncusu Posinkovic (OS, 10/1) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise eksik yok. İyileşen orta saha oyuncusu Ala Myllymaki kadroya dahil edildi.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

 

Kategoriler: FeaturedFinlandiyaİddaa Tahminleri

Etiketler: