İddaa Tahmin: 425 Şili – Uruguay

Sili02

Çarşamba günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Şili’nin grupta oynadığı maçlar
Şili – Ekvador: 2-0
Şili – Meksika: 3-3
Şili – Bolivya: 5-0

Uruguay’ın grupta oynadığı maçlar
Uruguay – Jamaika: 1-0
Arjantin – Uruguay: 1-0
Uruguay – Paraguay: 1-1

TAHMİN: Copa America’da Çeyrek Final mücadelesi.. Beraberlik halinde karşılaşma uzatmalara ve penaltılara gidilecek.. Turnuvaya ev sahipliği yapan Şili, Alexis Sanchez, Arturo Vidal, Eduardo Vargas ve Marcelo Díaz gibi isimleri ile kupanın favorilerinden. Grup maçlarında Ekvador ve Bolivya’yı rahat geçtiler, Meksika karşısında ise savunma gününde olmayınca karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor.. Fernando Muslera’nın kalesini koruduğu Uruguay ise beklentileri karşılayacak bir futbol ortaya koyamadı. Luis Suarez’in cezalı olması nedeniyle turnuvaya katılamamış olması kuşkusuz en büyük eksiklik. Grupta en iyi 3. kontenjanından ancak turu geçebildiler. Bugün ev sahibi Şili karşısında işleri kolay olmayacak. Muslera’ya çok iş düşebilir!.. 1 ve ALT tercihleri öncelikle düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Şili Kazanır” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (02:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor.

Konuk ekipte ise son maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Alvaro Pereira ile cezası süren Luis Suarez kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.50 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MUHTEMEL 11’LER

ŞİLİ: Claudio Bravo; Mauricio Isla, Gary Medel, Francisco Silva (Gonzalo Jara), Jean Beausejour (Jara); Charles Aránguiz, Marcelo Díaz, Arturo Vidal; Jorge Valdivia; Eduardo Vargas, Alexis Sánchez.

URUGUAY: Fernando Muslera; Maximiliano Pereira, José María Giménez, Diego Godín, Jorge Fucile; Carlos Sánchez, Alvaro González, Egidio Arévalo Ríos, Cristian Rodríguez; Diego Rolan, Edinson Cavani.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: