Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 451 Bolivya – Peru

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 4 maç
Peru – Bolivya: 2-2
Bolivya – Peru: 0-0
Bolivya – Peru: 1-1
Peru – Bolivya: 1-1

TAHMİN: Copa America’da Çeyrek Final mücadelesi.. Turu geçen takım Şili’nin rakibi olacak. Grupta 4 puan toplayarak sürpriz bir şekilde ikinci olan Bolivya’yı buraya getiren maç Ekvador’u yendiği 3-2’lik karşılaşma oldu. Grupta oynadıkları son maçta ev sahibi Şili karşısında adeta dağıldılar ve sahadan 5-0 mağlup ayrıldılar.. Peru ise C Grubu’nda Brezilya’nın arkasında 4 puanla ikinci sırada yer alarak tur atladı. Daha çok savunma ağırlıklı futbolları ile dikkat çektiler. İki ülke arasında oynanan son 4 maç ilginç bir şekilde beraberlikle sona ermiş. Tur için Peru bir adım önde olsa da maçın uzatmalara gitme ihtimali düşük değil. ALT ve İlk Yarı 0 tercihleri öncelikle düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (02:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Bolivya’da Luis Alberto Gutiérrez (D, 41/0), Joselito Vaca (OS, 55/2), Rudy Cardozo (OS, 33/4), Gualberto Mojica (OS, 31/3), Juan Carlos Arce (F, 44/6) kadroda yer almıyor.

Peru’da ise iki orta saha oyuncusu Josepmir Ballón (OS, 39/0) ve Carlos Lobatón (OS, 37/1) cezalı.

İddaa oranları
3.20  3.00  1.80 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

MUHTEMEL 11’LER

BOLİVYA: Rómel Quiñónez, Miguel Hurtado, Ronald Raldes, Edward Zenteno, Leonel Morales; Alejandro Chumacero, Danny Bejarano, Martin Smedberg Dalence, Damián Lizio; Roberto Pedriel, Marcelo Martins.

PERU: Pedro Gallese; Luis Advíncula, Carlos Zambrano, Carlos Ascues, Juan Vargas; Joel Sánchez, Edwin Retamozo, Yoshimar Yotún, Christian Cueva; Jefferson Farfán, Paolo Guerrero.

 

Exit mobile version