İddaa Tahmin: 241 Inter Turku – HJK Helsinki

HJK01

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Inter Turku’nun içerdeki son 3 maçı
Inter Turku – Mariehamn: 1-1
Inter Turku – KTP Kotka: 3-0
Inter Turku – HIFK: 3-1

HJK Helsinki’nin deplasmandaki son 3 maçı
SJK – HJK Helsinki: 1-2
Lahti – HJK Helsinki: 0-0
Ilves – HJK Helsinki: 1-1

TAHMİN: Finlandiya liginde 16. hafta mücadelesi.. 36 puanla liderlik koltuğunda bulunan HJK Helsinki bu sene de şampiyonluğun en güçlü adayı. Başkent ekibinin son 6 sezondur şampiyon olduğunu hatırlatalım. Mavi-beyazlı ekip iç sahada her zaman olduğu gibi çok etkili. Ancak dış saha maçlarında bolca beraberliği bulunuyor. 7 deplasman maçının 4’ü beraberlikle neticelendi.. Orta sahadan Formose Mendy bugün yine forma giyemeyecek.. Geçen sene taraftarını üzen sonuçlar alan İnter Turku ise bu sezon özellikle iç sahada aldığı puanlarla dikkat çekiyor. İç sahada mağlubiyeti bulunmayan Job Dragstma’nın öğrencileri, oynadıkları son 3 maçta 7 puan almasını bildiler.. Beraberlik kokan mücadelede öncelikle ALT tercihi düşünülmeli.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 3.40 oranıyla “Maç Sonu Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Vahid Hambo (F, 6/4), Kalle Kauppi (OS, 1/1), Jukka Lehtovaara (Kaleci, 3 maç) ve Oskari Qvick (OS, 5/0) yok. Ayrıca Henri Lehtonen (D, 15/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise orta sahadan Formose Mendy (OS, 6/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
4.00  3.30  1.55 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

 

Kategoriler: FeaturedFinlandiyaİddaa Tahminleri

Etiketler: