Arda ‘Barça’ formasını giydi!

Ve Arda Turan transferi tamam… İspanya’nın dev kulübü Barcelona, Arda Turan’ın transferi konusunda milli futbolcuya anlaşmaya varıldığını “Hoşgeldin Arda” diyerek açıkladı. Katalan ekibi, transfer haberini resmi twitter hesabından da duyurdu.

Dünyaca ünlü İspanyol kulübü Barcelona Arda Turan’la transferi konusunda anlaşmaya vardığını açıkladı. İspanyol devi, Arda’ya 5 yıllık sözleşme imzaladı. Barcelona, Arda Turan transferi için Atletico Madrid’e 34 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

MENAJERİ: 1.5 AYDIR GÖRÜŞÜYORDUK İMZA BİR HAFTA İÇİNDE
Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut transfer haberinin ardından şunları söyledi: Transfer için 1.5 aydır görüşüyorduk. Bir hafta içinde imza töreni olacak. Arda dünyanın en büyük kulübüne transfer oldu. Bu gurur anlatılmaz. Arda Turan artık resmen Barcelona’da. Detaylara girmek için erken. İmzatı attık diğer detayları sonra açıklayacağız. Arda imza töreninden sonra konuşacak. Şu an Arda ile birlikte İstanbul’dayız. Arda çok mutlu. Bunlar inanılmaz duygu. Arda Türkiye’nin en pahalı transferi oldu. Benimde bir emeğim varsa transferde ne mutlu bana.

2 SAAT SÜREN ZİRVENİN ARDINDAN
Barcelona yönetiminin bugün 10 üyesiyle birlikte kulüp binasında Ramon Adell başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda Arda Turan transferine onay çıktı. Yaklaşık 2 saatten fazla süren toplantı sonrası yapılan duyuruda Arda’nın transferi 18 Temmuz tarihinde yapılacak başkanlık seçimini beklemeden transfer edilmesi kararına varıldığı belirtildi.

YENİ BAŞKAN VETO EDEBİLİR!
Yapılan duyuruda ilginç bir madde de yer aldı. Buna göre 18 Temmuz tarihinde Barcelona kulübüne başkanlık edecek kişinin onayının da alınması şartı getirildi ve onaylanmaması halinde Barcelona’nın 20 Temmuz tarihine kadar Arda’yı tekrar Atletico de Madrid’e satılması hakkı tanındı.

İki kulüp arasında varılan anlaşma gereği Barcelona, Atletico Madrid’e 34 milyon Euro ödeyecek. Artı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’nın çeyrek ya da yarı finale yükselmesi, lig şampiyonluğunu kazanması durumunda da Arda Turan için 7 milyon Euro daha verilecek. Böylece milli futbolcumuzun Atletico Madrid’deki serbest kalma bedeli olan 41 milyon Euro’ya ulaşılmış olacak. Arda Turan Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Arda-Barcelona

Kategoriler: FeaturedHaberlerİspanyaTürkiye

Etiketler: