Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 122 ABD – Haiti

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

ABD’nin gruptaki ilk maçı
ABD – Honduras: 2-1

Haiti’nin gruptaki ilk maçı
Panama – Haiti: 1-1

TAHMİN: Gold Cup A Grubu mücadelesi.. Turnuvaya ev sahipliği yapan ABD, ilk maçında Honduras’ı 2-1 mağlup etmesini bildi. Maçın yıldızı attığı 2 golle tecrübeli forvet Clint Dempsey oldu. Jürgen Klinsmann’ın öğrencileri bu maçı da kazanıp grup liderliği için önemli bir avantaj elde etme amacında olacaklar.. Grubun zayıf halası olan Haiti ise ilk karşılaşmasında Panama ile 1-1 berabere kaldı. Panama’nın üstünlüğü ile geçen maçta Haiti beraberlik golünü 86’da buldu.. İki ülke arasında net kalite farkı söz konusu. Üstelik ABD evinde oynayacak. Klinsmann’ın öğrencilerinden hata beklemiyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “ABD Handikap -1” ve 2.15 oranıyla “ABD Handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (03:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
2.00  3.75  2.30 (2 Gol Handikaplı oranlardır)

MUHTEMEL 11’LER

ABD: Brad Guzan; John Brooks, Ventura Alvarado, Timmy Chandler, Fabian Johnson; De Andre Yedlin, Michael Bradley, Kyle Beckerman, Gyasi Zardes; Clint Dempsey, Jozy Altidore.

HAİTİ: Johny Placide; Kim Jaggy, Jean Pierre, Mechack Jerome, Goreux, Jean Alcenat; Wilde-Donald Guerrier, Jeff Louis, James Marcelin, Jean-Marc Alexandre; Kervens Belfort.

 

Exit mobile version