Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 219 AIK Stockholm – Sundsvall

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

AIK’nın içerdeki son 3 maçı
AIK – Norrköping: 2-2
AIK – Helsingborg: 3-1
AIK – Falkenbergs: 4-3

Sundsvall’n deplasmandaki son 3 maçı
Gefle – Sundsvall : 3-1
Falkenbergs – Sundsvall: 1-1
Halmstad – Sundsvall: 1-0

TAHMİN: İsveç liginde 15. hafta mücadelesi.. 24 puanla 6. sırada yer alan AIK, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Finlandiye ekibi VPS’yi içerde 4-0 mağlup ederek turu geçmesni bildi. Dış sahada bu sezon hiç galibiyetleri yok ancak evlerinde çok iyi sonuçlar alıyorlar. Andreas Alm’ın öğrencileri taraftarı önünde oynadığı 8 maçın 7’sinde galip gelirken, diğer maçta berabere kaldı. Savunmadan Hauksson cezalı, Vaisanen sakat. As kaleci Patrik Carlgren geçen hafta olduğu gibi yine kadroda yok. Kaleyi 18 yaşındaki Linner koruyacak. Genç eldiven hafta içi UEFA AVrupa Ligi mücadelesinde gol yemeyerek taraftarına güven verdi.. Ligin yeni ekibi Sundsvall ise 13 puanla 13. sırada yer alıyor. Hedefleri küme düşmemek olacak bu sezon. Ancak işleri kolay görünmüyor. Franzen’in öğrencileri 6 haftadır galip gelemiyor.. Saha ve seyirci avantajına sahip olan AIK’dan yine galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “AIK Stockholm Kazanır” ve 2.50 oranıyla “AIK Stockholm Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Haukur Hauksson (D, 13/0) cezalı. As kaleci Patrik Carlgren (12 maç) ile savunmadan Sauli Vaisanen (D, 6/1) sakat.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Eric Larsson (D, 13/0) sakatlığı nedeniyle yok.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

AIK: Linnér; Blomberg, Sonko Sundberg, Karlsson, Johansson; Eliasson, Ofori, Etuhu, Lundholm; Goitom, Bangura.

SUNDSVALL: Naurin; Nilsson, Olsson, Ålander, Fjoluson; Sigurjonsson, Gerson, Sellin, Chennoufi; Eklund, Dibba.

 

Exit mobile version