Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 529 Gremio – Criciuma

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Gremio’nun içerdeki son 3 maçı
Gremio – Palmeiras: 1-0
Gremio – Cruzeiro: 1-0
Gremio – Vasco Gama: 2-0

Criciuma’nın deplasmandaki son 3 maçı
Luverdense – Criciuma: 0-1
Parana – Criciuma: 0-0
Ceara – Criciuma: 1-1

TAHMİN: Brezilya Kupası 3. Tur ilk maçı.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor.. Serie A’da 26 puanla 4. sırada yer alan Gremio, özellikle iç sahada çok etkili maçlar çıkartıyor. Roger Machado’nun öğrencileri taraftarı önünde oynadığı son 6 maçı kazanmasını bildi.. Geçen sene küme düşen Criciuma ise Serie B’de vasat bir sezon geçiriyor. 15 puanla 13. sırada bulunan ‘Sarılar’ son 4 maçın 3’ünden beraberlikle ayrıldı.. İki takım arasındaki kalite farkı sahaya yansıyacaktır. İdeale yakın 11 ile sahaya çıkacak olan Gremio, saha ve seyirci avantajıyla galibiyete yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.30 oranıyla “Gremio Kazanır” ve 2.00 oranıyla “Gremio Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (03:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

GREMIO: Marcelo Grohe; Galhardo, Geromel, Erazo, Marcelo Hermes; Walace, Maicon, Giuliano, Douglas; Luan, Pedro Rocha.

CRICIUMA: Luiz; Maicon Silva, Wanderson, Fábio Ferreira, Guilherme Santos; Rafael Pereira, Marcão, Rodrigo; Juba, Tiago Adan, Lucca.

 

Exit mobile version