İddaa Tahmini: 358 Djurgarden – Atvidaberg

Djurgarden01

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Djurgarden’ın içerdeki son 4 maçı
Djurgarden – Gefle: 5-1
Djurgarden – AIK: 2-2
Djurgarden – Norrköping: 1-1
Djurgarden – Örebro: 2-0

Atvidaberg’in deplasmandaki son 4 maçı
Norrköping – Atvidaberg: 2-1
Örebro – Atvidaberg: 2-1
Malmö – Atvidaberg: 3-0
Helsingborg – Atvidaberg: 3-0

TAHMİN: İsveç liginde 16. hafta mücadelesi.. 29 puanla 4. sırada yer alan Djurgarden, 4. hafta ile birlikte harika bir performas göstermeye başladı. Per Olsson’in öğrencileri son 12 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik alarak taraftarını sevindirdi. Ev sahibi ekipte orta sahadan Kevin Walker cezalı. Ayrıca diğer orta saha oyuncusu Haris Radetinac sakat.. 7 puanla ligin son sırasında yer alan Atvidaberg ise bir mucizeye imza atmazsa sezon bitmeden küme düşecek gibi görünüyor. Sadece 1 galibiyeti bulunan mavi-beyazlı ekip deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmayı da kaybetti. Bugün formda rakipleri karşısında işleri tine çok zor olacak.. Oranlardan da anlaşılacağı üzere Djurgarden maçın net favorisi.. Handikap riskine girilebilir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.25 oranıyla “Djurgarden Kazanır” ve 1.75 oranıyla “Djurgarden Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Kevin Walker (OS, 15/1) cezalı. Ayrıca diğer orta saha oyuncusu Haris Radetinac (OS, 14/0) sakat.

Konuk ekipte ise savunmadan Daniel Hallingström (D, 12/0) cezalı. Uzun süredir sakat olan orta saha oyuncusu Bruno Marinho (F, 1/0) yine kadroda yok.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

DJURGARDEN MAÇ KADROSU

Kenneth Höie, Hampus Nilsson – Jesper Arvidsson, Fredrik Stenman, Stefan Karlsson, Emil Bergström, Elliot Käck, Omar Colley, Tim Björkström – Alexander Faltsetas, Daniel Berntsen, Kerim Mrabti, Jesper Karlström, Soo Yong Yoon – Amadou Jawo, Sebastian Andersson, Sam Johnson, Nyasha Mushekwi.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: