İddaa Tahmin: 475 Valerenga – Lillestrom

Valerenga02

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Valerenga’nın son 3 maçı
Valerenga – Bodo/Glimt: 1-2
Odds BK – Valerenga: 1-2
Valerenga – Sandefjord: 2-0

Lillestrom’un son 3 maçı
Lilleström – Odds BK: 1-1
Haugesund – Lilleström: 3-3
Haugesund – Lilleström: 3-3

TAHMİN: Norveç liginde 17. hafta mücadelesi.. 30 puanla 4. sırada yer alan Valerenga, kısa bir bocalanma sonrası son 2 maçını kazanarak taraftarını sevindirdi. Kjetil Rekdal’ın öğrencileri bu maçı kazanması durumunda 4. sıradan 2. sıraya yükselecek. Ev sahibi ekipte kaleci Michael Langer, orta saha oyuncusu Daniel Holm ve savunmadan Rasmus Lindkvist sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.. 21 puanla 9. sırada bulunan Lilleström ise 4 haftadır galibiyete hasret. Konuk ekipte orta sahadan Johan Andersson ve savunma oyuncusu Arni Vilhjalmsson sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede saha ve seyirci avantajına sahip olan Valerenga’yı 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.80 oranıyla “Valerenga Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte kaleci Michael Langer (14 maç), orta saha oyuncusu Daniel Holm (OS, 14/5) ve savunmadan Rasmus Lindkvist (D, 15/3) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise orta sahadan Johan Andersson (OS, 12/2) ve savunma oyuncusu Arni Vilhjalmsson (D, 6/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.55  3.30  4.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

Valerenga (4-4-2): Burchert; Nasberg, Waehler, Nation, Larsen; Mathisen, Grindheim, Stengel, Lundstrom; Omarsson, Zahid.

Lillestrom (4-2-3-1): Otieno; Mikalsen, Kippe, Amundsen, Timisela; Bonke, Margeirsson; Friday, Fofana, Lundemo; Knudtzon.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: