Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 477 Hammarby – Norrkoping

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Hammarby’nin son 3 maçı
Gefle – Hammarby: 1-1
Hammarby – Falkenbergs: 3-0
Hacken – Hammarby: 3-3

Norrkoping’in son 3 maçı
Norrköping – Malmö: 3-1
Göteborg – Norrköping: 0-0
Norrköping – Göteborg: 2-2

TAHMİN: İsveç liginde 17. hafta mücadelesi.. 18 puanla 11. sırada yer alan Hammarby, son 3 maçında 5 puan almasını bildi. Yeşil-beyazlı ekipte sakat oyuncuların düzelmesi teknik heyeti sevindirdi. Hücum hattının tecrübeli ismi Kennedy Bakırcıoğlu da iyileşen isimlerden. Bugün savunma oyuncusu Mats Solheim ile uzun süredir sakat olan yedek hücum oyuncusu Arce kadroda yer almıyor.. Bu sezon başarılı işlere imza atan Norrkoping ise 32 puanla 2. sırada yer alıyor. Bu maçı kazanmaları durumunda lider Göteborg ile puanları eşitleyecekler. Orta sahadan Daniel Sjölund cezalı. Sakatlıkları süren Filip Dagerstal ve Tesfaldet Tekie yine kadroda yer almıyor. Hafif sakatlığı bulunan hücum oyuncusu Christoffer Nyman’ın yedek soyunması bekleniyor.. Norrköping skor üretmekte sıkıntı yaşamayan bir takım. Hammarby ise son 2 maçında 6 gol kaydetmesini bildi. Karşılıklı goller görmemiz olası duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 2.00 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunma oyuncusu Mats Solheim (D, 14/1) cezalı. Ayrıca yedek hücum oyuncusu Pablo Pinones Arce (F, 10/0) sakat.

Konuk ekipte ise orta sahadan Daniel Sjölund (OS, 15/0) cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı süren Filip Dagerstal (OS, 5/1) ve Tesfaldet Tekie (OS, 6/0) yine kadroda yer almıyor. Hücum oyuncusu Christoffer Nyman (F, 15/5) şüpheli.

İddaa oranları
2.20  3.00  2.40 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

 

Exit mobile version