Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Mario Gomez Kartal oldu!

Gomez01

Beşiktaş, Mario Gomez transferinde mutlu sona ulaştı.

Transferin önündeki tek engel olan Mario Gomez ile Fiorentina arasındaki alacak sorunu çözüldü.

Gomez ile 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş, 30 yaşındaki oyuncuya bir miktar imza parası verecek. Mario Gomez’in en geç perşembe günü İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçmesi, ardından siyah-beyazlıların Avusturya kampına katılması bekleniyor.

İtalyan ekibine 7 milyon Euro’luk bedel ödemekten kurtulan yönetimin, ilk etapta yıllık 3,5 milyon Euro’ya el sıkıştığı oyuncunun bedeli 5,5 milyon Euro’ya yükseltmesine sıcak baktığı öğrenildi.

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU 500 TL!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Oddsring‘ten 500 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Bu oyuncu için İtalya’da bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın başarılı futbolcuyla bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik anlaşma sağladığı ve maç başı için de 15 bin Euro ödemeyi kabul ettiği öğrenildi.

Ek olarak Gomez’in; Siyah-Beyazlı formayı 20 maçın üzerinde giyerse 350 bin Euro; 20 gol barajını geçerse 250 bin Euro; Beşiktaş Süper Lig’i kazanırsa 300 bin Euro; Türkiye Kupası’nı elde ederse 200 bin Euro’yu cebine koyacağı bildirildi. Mario Gomez’in bu hafta içerisinde İstanbul’a gelip Siyah-Beyazlı formayı giymesi hedefleniyor.

Andreas Beck, Dusko Tosic, Ricardo Quaresma ve Rhodolfo takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, 2015-2016 sezonunun 5. transferini Mario Gomez’le gerçekleştirdi.

Yerine Borini gelecek

Mario Gomez için Beşiktaş’la el sıkışan Fiorentina, Alman golcünün yerini doldurmak için yaptığı çalışmalarda sona geldi. İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazetta dello Sport, Serie A devinin; Liverpool’un forveti Fabio Borini’yle anlaşmaya oldukça yakın olduğu duyurdu.

Exit mobile version