İddaa Tahmin: 115 Viking – Haugesund

Viking01

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Viking’in son 3 maçı
Stromsgodset – Viking: 4-1
Viking – Aalesund: 4-1
Start – Viking: 0-3

Haugesund’un son 3 maçı
Haugesund – Lilleström: 3-3
Molde – Haugesund: 0-1
Haugesund – Stabaek: 2-2

TAHMİN: Norveç liginde 18. haftanın açılış mücadelesi.. 31 puanla 4. sırada yer alan Viking, Valerenga ve Stabaek ile ikincilik koltuğu için savaş veriyor. 3 takımın aralarında birer puan var. Kjell Jonevret’in öğrencilerinin en büyük özelliği gollü maçlara imza atması. Ligde oynanan son 8 maçın hepsi ÜST sonuçlandı! İç sahada oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başaran Viking’te sakatlığı süren Soares ve Sverrisson kadroda yer almıyor.. 18 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan Haugesund ise aldığı istikrarsız sonuçlarla güven veren bir takım değil. Son 7 maçlık periyotta tek galibiyetleri var, o da geçen yılın şampiyonu Molde karşısında.. Konuk ekipte savunmadan Dusan Cvetinovic cezalı. Diğer savunma oyuncusu Joakim Vage Nilsen’in de sakat olması nedeniyle bu bölgede sıkıntı yaşayabilirler.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede saha ve seyirci avantajına sahip olan Viking’i 3 puana yakın görüyoruz.. Takımın golcülerinden Veton Berisha satılsa da İzlandalı forvet Bödvarsson bizi sevindirecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Viking Kazanır” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Anthony Soares (D, 11/0) ile Björn Daniel Sverrisson (OS, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Indridi Sigurdsson (D, 14/1) ve Zymer Bytyqi (F, 10/2) şüpheli.

Konuk ekipte ise savunmadan Dusan Cvetinovic (D, 14/0) cezalı. Ayrıca Eirik Maeland (OS, 4/0), Joakim Vage Nilsen (D, 10/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

Viking (4-4-2): Austbo; Danielsen, Mets, Sigurdsson, Haugen; Thorsteinsson, Nisja, Thioune, Adegbenro; Abdullahi, Bodvarsson.

Haugesund (4-4-2): Bratveit; Myrestam, Skjerve, Bjornbak, Haraldseid; Haukas, Andreassen, Christensen, Bamberg; Diedhiou, Gyukjaer.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: