İddaa Tahmin: 239 Wolfsburg – Bayern Münih

Bayern04

Cumartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 6 maç
Bayern Münih – Wolfsburg: 6-1
Bayern Münih – Wolfsburg: 1-0
Wolfsburg – Bayern Münih: 1-6
Wolfsburg – Bayern Münih: 0-3
Bayern Münih – Wolfsburg: 2-1
Wolfsburg – Bayern Münih: 4-1

TAHMİN: Almanya Süper Kupa Finali.. Karşılaşma Wolfsburg’un 30 bin kişilik sahasında Wolfsburg Arena’da oynanacak.. Son 3 yılın şampiyonu Bayern Münih transfer döneminde Bastian Schweinsteiger’i Manchester United’a satarken, kadrosuna Arturo Vidal (37 miyon Euro – Juventus), Douglas Costa (30 milyon Euro -Shakhtar), Joshua Kimmich (8.5 milyon Euro – Stuttgart) ve Sven Ulreich’i (3.5 milyon Euro – Stuttgart) kattı. Josep Guardiola’nın öğrencileri oynadığı 3 hazırlık maçında Valencia ve İnter’i mağlup ederken, Çin ekibi Guangzhou ile golsüz berabere kaldı.. Geçen sezon Bundesliga’yı 2. sırada bitiren ve Almanya Kupası’nı müzesine götüren Wolfsburg taraftarını fazlasıyla memnun etmişti. Yeşil-beyazlı ekip aynı başarıyı sürdürmek adına transfer döneminde kadrosunu korudu ve geçen sezon 11 gol 9 asistle oynayan M’gladbach’ın forveti Max Kruse’yi bünyesinde kattı. Yeşil-beyazlı ekip Emirates Kupası’nda Villarreal ve Arsenal’e mağlup olurken, oynadığı diğer hazırlık maçlarında 2 beraberlik 1 galibiyet aldı. Bayern’de Franck Ribery, Dante ve Badstuber yok. Wolfsburg’ta ise Luiz Gustavo ve Ivan Perisic forma giyemeyecek. Takımın yıldız oyuncuları De Bruyne ve Bas Dost şüpheli.. Geçen sezon bu sahada oynanan son maçı ev sahibi Wolfsburg 4-1 kazanmıştı. Ancak bu kez sezona daha iyi hazırlıklarla giren Bayern Münih favorimiz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.85 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (21:30) Eurosport, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Luiz Gustavo (OS, 31/2 – Geçen sezon), Ivan Perisic (OS, 24/5 – Geçen sezon) yok. De Bruyne (OS, 34/10 – Geçen sezon), Aaron Hunt (OS, 15/2 – Geçen sezon), Bas Dost (F, 21/16 – Geçen sezon) şüpheli.

Konuk ekipte ise Dante (D, 27/0 – Geçen sezon), Franck Ribéry (OS, 15/5 – Geçen sezon), Holger Badstuber (D, 10/0 – Geçen sezon) ve yeni transfer Jan Kirchhoff kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
3.20  3.30  1.70 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Klose, R. Rodriguez – Guilavogui, Arnold – D. Caligiuri, De Bruyne, Schürrle – Max Kruse.

Bayern Münih: Neuer – Rafinha, J. Boateng, Alaba – Lahm, Xabi Alonso, Thiago, Juan Bernat – T. Müller, Lewandowski, Douglas Costa.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: