Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 332 Brondby – Hobro IK

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Brondby’nin ligdeki 2 maçı
Aarhus – Brondby: 2-1
Brondby – Odense: 1-2

Hobro IK’nın ligdeki 2 maçı
Odense – Hobro IK: 3-0
Hobro IK – Aalborg: 0-1

TAHMİN: Danimarka liginde 3. hafta mücadelesi.. UEFA Avrupa Ligi maçları nedneiyle sezonu erken açan Brondby, ligde oynadığı iki maçını da 2-1’lik skorlarla kaybederek taraftarını üzdü. 0-0’ın rövanşında Perşembe günü Güney Kıbrıs’ta Omonia deplasmanında çıkacak olan sarı-mavili ekip, ligdeki ilk galibiyetini almak için bugün yüksek motivasyonla sahada olacaktır. Zira karşılarında çok uygun bir rakip var. Hobro IK geçen sezon 43 puan toplayarak bekletilerin üzerinde bir performans göstermişti. Ancak bu sezon 2’de 0 yaparak başladılar. Takımı sırtlayan golcü oyuncu Mads Hvilsom’un Eintracht Braunschweig’a gitmesi ve yerine bir oyuncu alınmaması en büyük handikapları oldu. Jonas Dal’ın öğrencileri mağlup olduğu iki maçta da hiç iyi sinyaller vermedi. Maça çok iştahlı çıkmasını beklediğimiz Brondby’den net bir galibiyet bekliyoruz. Elmander ve Pukki bizi üzmeyecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Brondby Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Christian Norgaard (OS, 1/0) ve Daniel Agger (1/0 d) ile sezon başından beri sakat olan Thomas Kahlenberg (OS) forma giyemeyecek. Ayrıca Martin Albrechtsen (D, 1/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise sezon başından beri sakat olan Tidiane Sane (OS), Quincy Antipas (F), Mikkel Beckmann (OS) ve Mayron George (F) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Brondby (4-4-3): Hradecky – Larsson, Ørnskov, Dumic, Durmisi- Phiri, Elmander, Holst – Eriksson, Pukki, Rashani.

Hobro IK (4-1-4-1): Rask – Bøge, Justesen, Egholm, Tjørnelund – Damborg- Mikkelsen, Povlsen, Kaya, Jessen – Beck.

 

Exit mobile version