Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 114 Valerenga – Tromsö

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Valerenga’nın son 3 maçı
Valerenga – Sandefjord: 2-0
Valerenga – Lilleström: 2-0
Stabaek – Valerenga: 2-0

Tromsö’nün son 3 maçı
Tromsö – Start: 2-1
Odds BK – Tromsö: 3-2
Tromsö – Stromsgods: 0-6

TAHMİN: Norveç liginde 19. haftanın açılış mücadelesi.. 33 puanla 3. sırada yer alan Valerenga bu sezon oynadığı pozitif futbolla taraftarını mutlu ediyor. Kjetil Rekdal’ın öğrencileri her maça kazanma hedefi ile çıkıyor. Zira oyun düzenleri de hücuma odaklı. 4-2-1-3 düzeni ile sahada olan Valerenga, son 4 maçta 3 galibiyet elde etti. Kaleci Michael Langer ile 5 golü bulunan Daniel Holm’un sakatlıkları devam ettiğinden bugün yine kadroda yer almıyorlar.. Küme düşmeme mücadelesi veren Tromsö ise 16 puanla 14. sırada yer alıyor. Steinar Nilsen’in talebeleri son iki maçta kalesinde tam 9 gol yiyeyerek hiç iyi sinyaller vermedi. Geçen hafta içerde 6-0 yenildikleri Stromsgods maçında taraftarın yoğun tepkisi vardı takıma.. Konuk ekipte savunmadan Simen Wangberg cezalı.. Bir tarafta ikincilik için savaş veren Valerenga, diğer tarafta son iki maçında 9 gol yiyen moralsiz Tromsö.. Gollü geçmesini beklediğimiz maçta ibreler ev sahibini gösteriyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “Valerenga Kazanır” ve 2.25 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Michael Langer (Kaleci, 14 maç) ve Daniel Holm (OS, 14/5) sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Simen Wangberg (D, 18/0) cezalı. Ayrıca sakatlığı süren Lars Johnsen (OS, 1/0) forma giyemeyecek.

Aralarındaki Son 4 maç
Valerenga – Tromso: 1-0
Valerenga – Tromso: 2-0
Tromso – Valerenga: 2-2
Tromso – Valerenga: 4-5

İddaa oranları
1.50  3.60  4.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Valerenga (4-2-1-3): Sascha Burchert; Robert Lundström – Jonatan Tollås Nation – Kjetil Waehler – Ruben Kristiansen; Herman Stengel – Christian Grindheim (Melker Hallström); Ghayas Zahid; Aleksander Mathisen – Deshorn Brown – Daniel Braaten

Tromsö (4-2-3-1): Heigre – Norbye, Odegaard, Lasse Nilsen, Antonsen – R. Johansen, Landu Landu – Moldskred, Asen, Andersen – Ondrasek.

 

Exit mobile version