Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 344 Chemnitzer – Dortmund

Pazar günü İddaa bülteninden yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Chemnitzer’in son 3 maçı
Chemnitzer – Budejovice: 2-0 (Hazırlık maçı)
Aalen – Chemnitzer: 0-0 (Lig maçı)
Chemnitzer – H.Rostock: 1-1 (Lig maçı)

Dortmund’un son 3 maçı
B.Dortmund – Real Betis: 2-0 (Hazırlık maçı)
Wolfsberger – B.Dortmund: 0-1 (UEFA Avrupa Ligi)
B.Dortmund – Wolfsberger: 5-0 (UEFA Avrupa Ligi)

TAHMİN: Almanya Kupası 1. Tur mücadelesi.. Kupada tek maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor. Geçen seneki hayal kırıklığının ardından bu sezona iyi bir başlangıç yapan Dortmund, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Avusturya temsilcisi Wolfsberger’i, iki maçta da ortaya koyduğu üstün oyunu ile gol yemeden rahat bir şekilde safdışı bırakmasını bildi. Yeni transferler Gonzalo Castro ve kaleci Bürki takıma çabuk uyum sağladı. 7 yıl boyunca takımın başında yer alan Jürgen Klopp’un yerine Mainz’ta başarılı işlere imza atan Thomas Tuchel ise 5-0’lık Wolfsberger galibiyeti ile taraftarından geçer not aldı.. 3. lig ekibi olan Chemnitzer gücü sınırlı bir takım. Ligde oyndığı ilk iki maçında 2 beraberlik aldı. Geçen sezondan cezalı olan orta saha oyuncusu Kaffenberger kadroda yer almıyor.. Alman takımları kupayı her zaman ciddiye almıştır. İdeal 11’i ile sahaya çıkacak olan Dortmund’un zorlanmadan turu geçmesini bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Dortmund Handikap -1” ve 2.20 oranıyla “Dortmund Handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-3

CANLI İZLE: (15:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte geçen sezondan cezalı olan Kaffenberger (OS) ile sakatlıkları bulunan Röseler (D, 1/0), Fenin (F, 1/0), Scheffel (D), Hensel (OS) ve Türpitz (OS) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Grosskreutz (OS, 17/0 – Geçen sezon), Kirch (OS, 6/0 – Geçen sezon), Nuri Şahin (OS, 7/1 – Geçen sezon), Subotic (D, 28/2 – Geçen sezon) ve Durm (D, 18/1 – Geçen sezon) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
8.00  6.25  1.10 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MUHTEMEL 11’LER

Chemnitzer: Kunz – Stenzel, Endres, Conrad, Nandzik – Danneberg, Dem – Ofosu, A. Fink, Cappek – Löning.

Dortmund: Bürki – Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer – İlkay Gündogan, Castro – Hofmann, Reus, H. Mkhitaryan – Aubameyang.

 

Exit mobile version