İddaa Tahmin: 474 Ried – Salzburg

Salzburg05

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Ried’in ligde oynadığı maçlar
Rapid Wien – Ried: 3-0
Ried – Wolfsberger: 0-0
Mattersburg – Ried: 4-1

Salzburg’un ligde oynadığı maçlar
Mattersburg – Salzburg: 2-1
Salzburg – Rapid Wien: 1-2
A.Wacker – Salzburg: 2-2

TAHMİN: Avusturya Bundesliga’da 4. hafta mücadelesi.. Son iki yılın şampiyonu Salzburg ilk 3 hafta sadece 1 puan alarak taraftarına büyük hayal kırıklığı yarattı. Transfer döneminde takım güç kaybetti ancak yine de bu ligin üzerinde bir kadroya sahipler. Geçen hafta Admira Wacker deplasmanında 22 yaşındaki kaleci Cican Stankovic’in kurbanı oldular. Kornerden yediği iki golde de yüzde yüz hatalıydı. Bugün kaleye tecrübeli isim Walke’nin geçmesi bekleniyor. Sakatlığından dolayı geçen hafta kadroda yer almayan süper golcü Soriano ile savunma oyuncusu Schmitz kadroya dahil edildi ancak ilk 11’de başlamaları zor görünüyor.. Aynı rakibi gibi ilk 3 hafta sonunda 1 puan toplayabilen Ried ise geçen hafta Mattersburg deplasmanında öngördüğümüz gibi mağlup oldu. Bu sayfada sizlere “1” ve “Handikaplı 1” önerisinde bulunmuştuk ve karşılaşma 4-1 sonuçlandı!. Geçmiş maçlara nazaran daha çok pozisyona girdiler ancak savunma rezalet olunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.. Artık galibiyet alma zamanı gelen Salzburg’un maça çok iştahlı başlayacağını düşünüyoruz. Kırmızı-beyazlı ekip vasat rakibi karşısında 3 puana uzanmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Salzburg Kazanır” ve 2.30 oranıyla “Salzburg Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Walch (F, 3/0), Bergmann (D, 3/0) ve Murg (OS, 2/0) sakat olmaları nedeniyle kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise geçen hafta sakat olan süper golcü Soriano (F, 1/0) ve savunmadan Schmitz (D, 2/0) şüpheli. Ayrıca sezon başından beris sakat olan Yabo, Lazaro, Schwegler, Airton ve Nielsen kadroda yine bulunmuyor.

İddaa oranları
4.30  3.60  1.45 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

RİED: Gebauer; Janeczek, Trauner, Filipovic, Prada; Möschl, Ziegl, Elsneg, Kragl; Sikorski, Gavilan.

SALZBURG: Walke (C. Stankovic); Lainer, Caleta-Car, Hinteregger, Ulmer; Pires, Ch. Leitgeb, Keita, Berisha; Damari, Reyna.

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: