Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 162 Athletic Bilbao – Barcelona

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Aralarındaki son 8 maç
Athletic Bilbao – Barcelona: 0-3
Barcelona – Athletic Bilbao: 5-1
Athletic Bilbao – Barcelona: 2-2
Athletic Bilbao – Barcelona: 1-0
Barcelona – Athletic Bilbao: 2-1
Barcelona – Athletic Bilbao: 2-0
Athletic Bilbao – Barcelona: 2-5
Athletic Bilbao – Barcelona: 1-3

TAHMİN: İspanya Süper Kupa ilk karşılaşması.. Kural gereği kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor.. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi, İspanya La Liga ve İspanya Kral Kupası’nı müzesine götürmeyi başaran Barcelona, geçen hafta UEFA Süper Kupa finalinde Sevilla karşısında kupayı uzatmalarda aldı. 4-1 öne geçtiği maçta ikinci yarı tökezleyen Katalan ekibi, maçın 4-4’e gelmesi ile taraftarını şaşırttı. Sevilla maçının kendilerine ders olduğunu açıklayan teknik direktör Luis Enrique kupa almanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha gördük dedi. Katalan ekibinde süper yıldız Neymar kabakulak olduğundan yine forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı bulunan Jordi Alba ile taransfer yasağı nedeniyle yeni kadroya dahil olan Arda Turan ve Aleix Vidal kadroda yer almıyor.. Geçen sezon La Liga’yı 7. sırada tamamalayan Athletic Bilbao ise transfer döneminde kadrosunu koruyup 2-3 takviye yaptı. Bask ekibi UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Azeri temsilcisi Inter Bakü’yü 0-0’ın rövanşında içerde 2-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.. İki ekibin geçmiş maçlarında hep gollü karşılaşmalara şahit olduk. Yine gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede Barcelona’yı galibiyete yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Barcelona Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (23:00) Lig TV2, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Ramalho (D, Yeni transfer), Iturraspe (OS, 25/2 – Geçen sezon), Mikel Rico (OS, 36/3 – Geçen sezon), Muniain (F, 25/1 – Geçen sezon), Ibai (F, 21/1 – Geçen sezon) ve Inaki Williams (F, 19/1 – Geçen sezon) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise kabakulak olan Neymar (F, 33/22 – Geçen sezon) ile sakat olan Jordi Alba (D, 27/1 – Geçen sezon) kadroda yer almıyor. Ayrıca yeni transferler Arda Turan ve Aleix Vidal transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
6.25  3.75  1.30 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Athletic Bilbao:  Iraizoz; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; San José, Beñat; Susaeta, Eraso, Sabin; Aduriz.

Barcelona: Bravo; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Iniesta, Messi, Luis Suárez, Pedro.

 

Exit mobile version