İddaa Tahmin: 434 Sturm Graz – Rapid Wien

Rapid Wien02

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Sturm Graz’ın ligde oynadığı maçlar
Sturm Graz – A.Wacker: 1-1
Sturm Graz – SV Grödig: 1-1
Altach – Sturm Graz: 0-1
Wolfsberger – Sturm Graz: 0-2

Rapid Wien’in ligde oynadığı maçlar
Rapid Wien – Ried: 3-0
Salzburg – Rapid Wien: 1-2
Rapid Wien – Wolfsberger: 2-1
Austria Wien – Rapid Wien: 2-5

TAHMİN: Avusturya Bundesliga’da 5. hafta mücadelesi.. Sezona harika bir giriş yapan Rapid Wien, ligde oynadığı 4 maçını kazanmasını bildi. Yeşil-beyazlı ekip UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ise Ajax’ı safdışı bıraktı. Zoran Barisic yönetiminde özellikle gol yollarında hiç sıkıntı yaşamayan Rapid Wien’in bu sezon oynadığı 7 resmi karşılaşmanın hepsi ÜST sonuçlandı. Sakatlıkları devam eden Schrammel, Kuen ve Tomi yine forma giyemeyecek.. İlk iki hafta içerde oynadığı maçlarda sahadan beraberlikle ayrılan Sturm Graz ise üst üste oynadığı 2 deplasman maçından galip gelerek taraftarını sevindirdi. Siyah-beyazlı ekibin ligde oynadığı 4 maçı da ALT sonuçlandı.. Rapid Wien’in oyun anlayışı gereği gollü bir maç beklentimiz var. Karşılıklı goller ile 2.5 gol barajının aşılması olası duruyor.. İki ekibin bu sahada oynadığı son iki karşılaşmanın 3.5 ÜST sonuçlandığını hatırlatalım.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.58 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.75 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

CANLI İZLE: (17:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakatlığı bulunan Lykogiannis (D), Gratzei (K), Stankovic (OS), Schnaderbeck (OS) ve Rosenberger (D) ile Schmerböck (OS, 1/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca savunma oyuncusu Klem (D, 2/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlıkları devam eden Schrammel (D, 1/0), Kuen (OS) ve Tomi (F) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.40  3.20  2.10 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Sturm Graz: Esser – Ehrenreich, Madl, Kamavuaka/Spendlhofer, Potzmann – Piesinger, Hadzic – Schick, Avdijaj, Dobras – Tadic.

Rapid Wien: Novota – Auer, Sonnleitner, M. Hofmann, Stangl – Grahovac, Schwab – Huspek, Schaub, F. Kainz – Beric.

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: