Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 558 Barcelona – Athletic Bilbao

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Bu sahada aralarındaki son 5 maç
Barcelona – Athletic Bilbao: 2-1
Barcelona – Athletic Bilbao: 2-0
Barcelona – Athletic Bilbao: 5-1
Barcelona – Athletic Bilbao: 2-1
Barcelona – Athletic Bilbao: 2-0

TAHMİN: İspanya Süper Kupa rövanş karşılaşması.. Bilbao’da oynanan ilk maçı 4-0 kaybeden Barcelona büyük hayal kırıklığı yaşattı. İlk maçta bazı futbolcuları dinlendiren teknik direktör Enrique, Bilbao karşısında Bartra, Vermaelen, Sergi Roberto ve Adriano gibi çok fazla şans bulamayan isimlere şans vermişti. Savunmanın tel tel dökülmesi Katalan ekibinin en büyük sıkıntısı olacak gibi görünüyor bu sezon. Zira UEFA Süper Kupa finalinde de Sevilla’dan 4 gol yediler.. Herşeye rağmen Barça rövanş maçı için umutlu. Teknik direktör Luis Enrique, “4-0’dan turu çevirebilecek bir takım varsa; bu takım Barcelona’dır” sözleriyle rövanş maçında çok farklı bir görüntü çizeceklerini dile getirdi.. Aduriz’in attığı 3 golle yıldızlaştığı ilk maçta taraftarını sevince boğan Athletic Bilbao ise doğal olarak 4-0’ı korumak için sahada olacak. Bask ekibi 3-0 geride olsa bile savunma yapmaya devam edecektir.. Maça yüksek motivasyonla çıkacak olan Barcelona maçı kazanmasını bilecektir. Ancak alacağı skor turu getirecek mi, orası soru işareti.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.42 oranıyla “Barcelona ilk yarı 1” ve 1.65 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-1

CANLI İZLE: (23:00) Lig TV2, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte kabakulak olan Neymar (F, 33/22 – Geçen sezon) ile sakat olan Jordi Alba (D, 27/1 – Geçen sezon) kadroda yer almıyor. Ayrıca yeni transferler Arda Turan ve Aleix Vidal transfer yasağı nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Ramalho (D, Yeni transfer), Iturraspe (OS, 25/2 – Geçen sezon), Mikel Rico (OS, 36/3 – Geçen sezon), Muniain (F, 25/1 – Geçen sezon), Ibai (F, 21/1 – Geçen sezon) ve Inaki Williams (F, 19/1 – Geçen sezon) kadroda yer almıyor. Ayrıca savunma oyuncusu San José şüpheli.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MUHTEMEL 11’LER

Barcelona: Ter Stegen; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Mathieu; Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Luis Suárez, Pedro.

Athletic Bilbao: Iraizoz; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; San José, Beñat; Susaeta, Eraso, Lekue; Aduriz.

 

Exit mobile version