İddaa Tahmin: 423 Everton – Manchester City

M.City06

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Everton’ın ligdeki maçları
Everton – Watford: 2-2
Southampton – Everton: 0-3

Manchester City’nin ligdeki maçları
West Brom – Man City: 0-3
Man City – Chelsea: 3-0

Aralarında oynanan son 3 maç
Everton – Manchester City: 2-3
Manchester City – Everton: 1-0
Everton – Manchester City: 1-1

TAHMİN: İngiltere Premier Lig’de 3. hafta mücadelesi.. Geçen sezon Chelsea’nin 8 puan gerisinde ligi 2. sırada tamamlayan Manchester City, yeni sezona harika bir giriş yaptı. İlk hafta West Bromwich deplasmanında sonuca rahat giden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, geçen hafta da şampiyonluk yolundaki en büyük rakipleri Chelsea karşısında zorlanmadılar. Maçı baştan sonra domine eden M.City, karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bildi. En büyük gelişim ise savunmanın geçen seneye göre daha oturmuş görüntü vermesi.. Ev sahibi Everton ise ilk hafta Watford karşısında beklentilerin altında kalıp beraberliği zor kurtarmıştı. 2. hafta ise Roberto Martinez’in öğrencileri Southampton deplasmanında Lukaku’nun etkili oyunu ile sahadan 3-0 galip ayrıldı.. İki ekip de kazanmak için sahada olacak, ancak iyi hava yakalayan City bir adım önde görünüyor.. Tempolu, keyifli ve gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.70 oranıyla “Manchester City Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlıkları devam eden Steven Pienaar, Leighton Baines, Darron Gibson ve Tony Hibbert yine kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise tedavileri süren Zabaleta ve Fernando yine forma giyemeyecek. Ayrıca Gael Clichy ve Fabian Delph şüpheli.

İddaa oranları
4.30  3.30  1.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

Everton (4-2-3-1): Howard; Coleman, Stones, Jagielka, Galloway; Barry, McCarthy; Koné, Barkley, Cleverly; Lukaku.

Manchester City (4-2-3-1): Hart; Sagna, Kompany, Demichelis, Kolarov; Touré, Fernandinho; Navas, Silva, Sterling; Aguero.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: