İddaa Tahmin: 414 Luzern – Grasshoppers

Grasshoppers01

Pazar günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Luzern’in son 4 maçı
Luzern – Basel: 1-3
Luzern – St. Gallen: 0-1
Zürich – Luzern: 2-5
Lugano – Luzern: 0-1

Grasshoppers’ın son 4 maçı
Grasshoppers – Lugano: 6-1
Vaduz – Grasshoppers: 3-3
St. Gallen – Grasshoppers: 0-2
Grasshoppers – Young Boys: 3-2

TAHMİN: İsviçre Süper Lig’de 8. hafta mücadelesi.. Bu sezon keyif veren maçlar ortaya koyan Grasshoppers bol gollü karşılaşmalara imza atıyor. Pierluigi Tami’nin öğrencilerinin oynadığı 7 maçın 6’sı “4.5 ÜST”, ikisi ise “+7¨ sonuçlandı! Grasshoppers’ın 1 maç eksiğine rağmen 24 golle ligin en çok gol atan takımı olduğunu da belirtelim. Konuk ekipte savunmadan Marko Basic ile orta sahadan Caio Cesar şüpheli.. İçerde oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilen Luzern ise deplasmanda kazandığı maçlarla dikkat çekiyor. Son iki maçını deplasmanda oynayan Luzern, Zürich’i 5-2, Lugano’yu da 1-0 mağlup etmesini bildi. Ev sahibi ekipte orta saha oyuncuları Jakob Jantscher ve Hekuran Kryeziu cezalı. Savunma oyuncusu Sally Sarr sakat. Ayrıca orta sahadan Clemens Fandrich şüpheli.. Grasshoppers’ın oyun yapısı gereği gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-3

CANLI İZLE: (14:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta saha oyuncuları Jakob Jantscher (OS, 7/1) ve Hekuran Kryeziu (OS, 6/1) cezalı. Savunma oyuncusu Sally Sarr (D, 4/0) sakat. Ayrıca orta sahadan Clemens Fandrich (OS, 7/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise savunmadan Marko Basic (OS, 7/2) ile orta sahadan Caio Cesar (OS, 7/5) şüpheli.

İddaa oranları
1.95  3.20  2.70 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Luzern: Zibung; Schachten, Puljic, Affolter, Thiesson; Fandrich, Jahmir Hyka, Freuler, Thierry Doubai; Schneuwly, Lezcano.

Grasshoppers: Vasic – Antonov, Pnishi, Levent Gülen, Lüthi – Källström, Basic – Caio Cesar, Tarashaj, Ravet – Dabbur.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsviçre

Etiketler: