İddaa Tahmin: 556 Bodo Glimt – Sandefjord

Bodo01

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Bodo Glimt’in içerdeki son 4 maçı
Bodo/Glimt – Rosenborg: 1-0
Bodo/Glimt – Aalesund: 1-0
Bodo/Glimt – Start: 5-1
Bodo/Glimt – Sarpsborg: 3-1

Sandefjord’un deplasmandaki son 4 maçı
Valerenga – Sandefjord: 2-0
Lilleström – Sandefjord: 3-2
Tromsö – Sandefjord: 1-1
Viking – Sandefjord: 2-0

TAHMİN: Norveç liginde 24. hafta mücadelesi.. Son 10 maçında 8 galibiyet alan ve içerde oynadığı son 4 maçını kazanan Bodo Glimt, 32 puanla 8. sırada yer alıyor. Sezona çok kötü başlayan ancak sonrasında toparlanan sarı-siyahlı ekip, küme düşme potasından çıkarak kendini orta sıralara atmayı başardı. Ev sahibi takımın son 14 maçının 12’si ÜST sonuçlandı. Savunmadan Zarek Valentin cezalı. Ayrıca Lasse Staw, Danny Cruz ve Ruben Imingen sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.. Son 20 maçta galibiyet sayısı sadece 1 olan Sandefjord ise 13 puanla son sırada yer alıyor. Deplasmanda sadece 2 puanla alabilen Lars Bohinen’in öğrencileri büyük bir mucize olmaz ise sezon sonu geldiği lige geri dönecek. Konuk ekipte savunma oyuncusu Kevin Larsen cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek.. İbreler ev sahibi Bodo Glimt’i gösteriyor. İçerde etkili maçlar çıkartan ev sahibi ekip Sorloth ve Olsen ikilisi ile sonuca gitmesini bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Bodo Glimt Kazanır” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Zarek Valentin (D, 18/1) cezalı. Ayrıca Lasse Staw (Kaleci, 9 maç), Danny Cruz (OS, 13/2) ve Ruben Imingen (D, 2/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Kevin Larsen (D, 16/0) cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Bodo Glimt: Pavel Londak; Thomas Jacobsen – Brede Moe – Vieux Sané – Kristian Brix (Erik Tonne); Henrik Furebotn – Dominic Chatto – Morten Konradsen; Fitim Azemi – Alexander Sorloth – Trond Olsen.

Sandefjord: Gundersen; Juel-Nilsen – Grorud – Larsen; Bindia – Mjelde – Andresen – Fevang – Hansen; Sellin – Mendy.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: