İddaa Tahmin: 508 Gefle – Norrkoping

Norrkoping01

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Gefle’nin ligdeki son 5 maçı
Gefle – AIK: 1-2
Göteborg – Gefle: 3-0
Gefle – Djurgarden: 2-1
Gefle – Helsingborg: 2-1
Hammarby – Gefle: 3-0

Norrkoping’in ligdeki son 5 maçı
Norrköping – Helsingborg: 3-2
Falkenbergs – Norrköping: 0-1
Kalmar – Norrköping: 1-2
Norrköping – Sundsvall: 5-1
Norrköping – Djurgarden: 4-2

TAHMİN: İsveç liginde 26. hafta mücadelesi.. 32 puanla 7. sırada yer alan Gefle’nin ligde bir iddiası bulunmuyor. Küme düşme riski de bulunmadığından maçlara rahat ve stressiz çıkıyorlar. Bu da gollü maçlara imza atmalarına neden oluyor. Roger Sandberg’in öğrencileri son 5 lig maçından ÜST skorla sahadan ayrıldı. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor.. Bu sezon harika performansı ile taraftarını fazlasıyla memnun eden Norrkoping ise şampiyonluk mücadelesi veriyor. Göteborg ve AIK ile 54 puanla ilk 3 sırayı paylaşıyorlar. AIK ile Göteborg sondan ikinci hafta birbirileri ile oynayacağından Norrköping’in şampiyonluk şansı azımsanmayacak kadar fazla. Yıllardır şampiyonluğa hasret kalan Jan Andersson’un öğrencileri kalan haftalarda yüksek motivasyonla oynayacaktır. Zira son 5 maçlarını da kazandılar. Bugün iddiası bulunmayan Gefle önünde doğal olarak maçın favorisiler. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede Norrkoping’ten 3 puan bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.70 oranıyla “Norrköping Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal 11’i ile sahada olacak.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Joel Enarsson (F, 13/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
3.30  3.20  1.70 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Gefle (4-4-2): Emil Hedvall – Jesper Florén, David Fällman, Martin Rauschenberg, Jens Portin – Jonas Lantto, Anders Bååth, Robin Nilsson, Johan Bertilsson – Dioh Williams, Johan Oremo.

Norrkoping (4-4-2): Mitov Nilsson – Wahlqvist, Andreas Johansson, Boo Wiklander, Tkalcic – Bärkroth, Fransson, Sjölund, Traustason – Nyman, Kujovic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: