Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 634 Fredrikstad – Baerum

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Fredrikstad’ın son 5 maçı
Jerv – Fredrikstad: 4-0
Fredrikstad – Sandnes: 3-2
Brann – Fredrikstad: 5-1
Fredrikstad – Bryne: 2-0
Follo – Fredrikstad: 2-3

Baerum’un son 5 maçı
Baerum – Sogndal: 0-5
Hönefoss – Baerum: 2-2
Baerum – Kristiansund: 1-2
Asane – Baerum: 5-0
Baerum – Nest-Sotra: 5-2

TAHMİN: Norveç alt ligi olan 1. Lig’de 26. hafta mücadelesi.. 32 puanla 9. sırada yer alan Fredrikstad, son 4 maçta 3 galibiyet alarak iyi form tuttu. Kırmızı-beyazlı ekip bu sezon iç sahada sadece 1 kez mağlup olurken, ligde oynadığı son 6 maçın 5’inden ÜST skorla sahadan ayrıldı. Yedek forvet Kenneth Vita Jensen (F, 7/1) kart cezalısı olduğundan forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı süren Tim Andre Nilsen (F, 9/5) kadroda bulunmuyor.. 26 puanla küme düşme potasında bulunan Baerum ise geçen hafta ligin zayıf ekiplerinden biri olan Nest-Sotra’yı içerde 5-2 mağlup ederek 13 maç sonra galibiyetle tanıştı. Sarı-siyahlı ekibin en büyük sıkıntısı savunmada. 56 golle ligin en fazla gol yiyen takımı olan Baerum’un ligdeki son 7 maçı ÜST neticelendi.. Konuk ekipte savunma oyuncusu Pedersen (18/1) sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. Ligin en fazla gol yiyen takımına karşı ev sahibi Fredrikstad 3 puana yakın duruyor. Ancak öncelikli tercihimiz ÜST olacak.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.75 oranıyla “Fredrikstad Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yedek forvet Kenneth Vita Jensen (F, 7/1) kart cezalısı olduğundan forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı süren Tim Andre Nilsen (F, 9/5) kadroda bulunmuyor.

Konuk ekipte ise sakat olan savunma oyuncusu Pedersen (18/1) sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.55  3.50  3.75 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

 

Exit mobile version