Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 433 Glasgow Rangers – Dumbarton

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Rangers’ın içerdeki son 4 maçı
Rangers – Livingston: 3-0
Rangers – Falkirk: 3-1
Rangers – Queen of South: 2-1
Rangers – Alloa: 4-0

Dumbarton’un deplasmandaki son 4 maçı
Morton – Dumbarton: 0-0
Raith Rovers – Dumbarton: 1-0
Hibernian – Dumbarton: 4-2
Queen of South – Dumbarton: 1-0

TAHMİN: İskoçya Championship’te 15. hafta mücadelesi.. 37 puanla liderlik koltuğunda bulunan Glasgow Rangers’ın tek hedefi var, şampiyon olup yıllardır özlemini çektikleri İskoçya Premier Lig’e geri dönmek. Aynı puanda olan Hibernian bu hafta kazandığı için aradaki puan farkını tekrar 3’e çıkarmak adına Rangers’in mutlak kazanmak zorunda olduğu bir karşılaşma. Zira geçen hafta Livingston deplasmanında 1-1 berabere kalarak beklenmedik puan kaybı yaşadılar. Ev sahibi ekipte orta sahadan Nicky Law (OS, 9/1) ve hücum oyuncusu David Templeton (F, 1/0) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.. Ligin zayıf ekiplerinden biri olan Dumbarton ise 11 puanla sondan ikinci sırada yer alıyor. Son 5 maçta sadece 1 puan alabilen sarı-siyahlı ekibe zorlu Rangers deplasmanında şans tanımıyoruz.. İç sahada tüm maçlarıını kazanma başarısı gösteren Glasgow Rangers’tan gollü bir galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.30 oranıyla “Glasgow Rangers Handikap -1” ve 1.75 oranıyla “Glasgow Rangers Handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Nicky Law (OS, 9/1) ve hücum oyuncusu David Templeton (F, 1/0) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.55  4.30  3.10 (2 Gol Handikaplı oranlardır)

Rivalo oranları (Yüksek oran için tıkla)
1.75  3.90  2.80 (2 Gol Handikaplı oranlardır)

RANGERS MAÇ KADROSU

Foderingham, Tavernier, Kiernan, Ball, Wilson, Wallace, Holt, Halliday, McKay, Zelalem, Waghorn, Aird, Oduwa, Shiels, Miller, Hardie, Thompson, Kelly.

 

Exit mobile version