Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 105 Kasımpaşa – Konyaspor

Cumartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, banko kuponlar ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Kasımpaşa’nın içerdeki son 3 maçı
Kasımpaşa – Bursaspor: 0-1
Kasımpaşa – Akhisar Bld: 2-1
Kasımpaşa – Galatasaray: 2-2

Konyaspor’un deplasmandaki son 3 maçı
Başakşehir – Konyaspor: 4-0
Fenerbahçe – Konyaspor: 1-0
Rizespor – Konyaspor: 0-0

Bu sahada geçen sezon oynanan maç
Kasımpaşa – Konyaspor: 2-0

TAHMİN: Süper Lig’de 15. hafta mücadelesi.. İki ekibinde ligde 23 puanı bulunuyor. Rıza Çalımbay yönetiminde önceki yıllarda yaşanan savunmadaki sıkıntıları nispeten aşan Kasımpaşa, iyi oynadığı Galatasaray maçında 2-2 berabere kalarak şanssız puan kaybı yaşamıştı. Lacivert-beyazlı ekip geçen hafta Osmanlıspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek taraftarını memnun etti. Ev sahibi ekipte savunmadan Kenneth Omeruo (D, 9/0) cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek.. Sezona tutuk başlayan Konyaspor ise haftalar geçtikçe toparlandı ve üst sıralara adım adım tırmandı. Aykut Kocaman’ın öğrencileri iç sahada etkili, ancak deplasman maçlarında taraftarını üzen sonuçlar alıyor. Yeşik-beyazlı ekip son 3 dış saha maçında sadece 1 puan alırken, rakip kaleye hiç gol atamadı. Konuk ekipte bugün kritik eksikler var. Ali Turan (D, 12/0) ve Ali Çamdalı (OS, 14/1) cezalı. Ayrıca orta sahanın önemli ismi Alban Meha (OS, 13/4) sakat.. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı Kasımpaşa 2-0 kazanmıştı. İç saha avantajıyla İstanbul ekibinin yine 3 puanı hanesine yazdırmasını bekliyoruz.. Alternatif seçim arayanlar güzel oranı ile tercihlerini “Eren Derdiyok Gol Atar”dan yana kullabilir.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Kasımpaşa Kazanır” ve 2.70 oranıyla “Eren Derdiyok Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (13:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Kenneth Omeruo (D, 9/0) cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Ali Turan (D, 12/0) ve Ali Çamdalı (OS, 14/1) cezalı. Orta sahadan Alban Meha (OS, 13/4) sakat, savunmadan Jagos Vukovic (D, 14/1) şüpheli. Ayrıca Ibrahim Sissoko (OS, 7/1) maç kadrosuna dahil edilmedi.

İddaa oranları
1.65  3.45  3.80 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

RİVALO oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.75  3.50  5.00 (ALT 1.70 – ÜST 2.15)

MUHTEMEL 11’LER

KASIMPAŞA:  Ramazan, Veysel, Titi, Erhan, Veigneau, Donk, Castro, Tunay, Scarione, Adem Büyük, Eren Derdiyok.

KONYASPOR: Serkan, Ömer Ali, Tomas Borek, Vukoviç (Volkan Fındıklı), Abdülkerim, Kibong Mbamba, Selçuk Alibaz, Holmen, Traore, Bajiç, Rangolov.

 

Exit mobile version