İddaa Tahmin: 457 Unterhaching – Bayer Leverkusen

Leverkusen06

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Almanya Kupası’nda 15 Aralık Salı günü 15 bin kişilik Generali Sportpark’ta Unterhaching ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 457 koduyla yer alan Unterhaching – Bayer Leverkusen maçının iddaa tahmini ve Unterhaching – Bayer Leverkusen maçı iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Unterhaching’in kupadaki maçları
Unterhaching – Ingolstadt: 2-1
Unterhaching – RB Leipzig: 3-0

Bayer Leverkusen’in kupadaki maçları
Lotte – Bayer Leverkusen: 0-3
Viktor Köln – Bayer Leverkusen: 0-6

TAHMİN: Almanya Kupası’nda 3. Tur mücadelesi.. Kupada tek maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor. Beraberlik halinde uzatma ve penaltılara gidilecek.. Unterhaching Bölgesel Lig ekibi. Daha iyi anlayabilmek için “4. lig” diyebiliriz. Önceki turlarda Ingolstadt ve RB Leipzig’i eleyerek sürprize imza attılar. Ancak bugün sınırlı güçleri ile Leverkusen’e direnebileceklerini sanmıyoruz. Bu ara form durumları düşüşte; Ligdeki son 4 maçlarında sadece 2 puan alabildiler. Ev sahibi ekipte Markmüller (OS, 5/0) kadroda yer almıyor. Einsiedler (F, 18/3) ve Hummels (D, 3/1) şüpheli.. Bundesliga’da 6. sırada bulunan Bayer Leverkusen ise geçen hafta içerde M’gladbach’ı 5-0 mağlup ederek taraftarını coşturdu. Teknik direktör Roger Schmidt kupayı önemsediğinde as 11’de fazla oynama yapmıyor. Bir önceki turda yine Bölgesel Lig temsilcilerinden Viktor Köln’ü deplasmanda 6-0 yenmişlerdi. Bugün yine farklı bir skora imza atacaklardır.. Bahisseverlere önerimiz 1XBET.com‘un açtığı 1.53 oranıyla “Bayer Leverkusen Handikap -1” ve 1.58 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-3

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ!!!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Markmüller (OS, 5/0) kadroda yer almıyor. Einsiedler (F, 18/3) ve Hummels (D, 3/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlığı süren Bender (OS, 7/0) ve Hilbert (D, 6/0) yine forma giyemeyecek.

İddaa oranları
12.50  6.25  1.05 (ALT 2.15 – ÜST 1.35) Handikaplı 2 1.40

1XBET oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
16.00  7.60  1.21 (ALT 2.54 – ÜST 1.58) Handikaplı 2 1.53

MUHTEMEL 11’LER

Unterhaching: Marinovic – M. Bauer, Welzmüller, Winkler, Dombrowka – Piller, U. Taffertshofer, Nicu, Steinherr – Einsiedler, Sieghart.

Bayer Leverkusen: Leno – Donati, Ömer Toprak, Tah, Wendell – Kramer, Kampl – Bellarabi, Hakan Calhanoglu – Hernandez, Kiessling.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: